Помощ в избора на комбайн

 • B
  Здравейте, колеги. Решил съм да сменя комбайна, спрял съм се на марката Claas модел Mega 208 II или Lexion 440. Моля за вашето мнение-предимства и недостатъци относно тези две машини, както и кой двигател е по-добър. Ако някой може да изкаже мнение за Massey Ferguson модел след 2000г. ще съм благодарен.rnrnБлагодаря за отделеното време!rn
 • H
  Аз лично съм чувала, че трябва да се съобрази много добре поддръжката на комбайна преди да се купи и най-вече това дали се намират части след това или не. Зная, че ето тук: https://titanmachinery.bg/upotrebyavani-mashini има голям избор на такава техника и дават съвет хората после какво се случва с поддръжката.
 • М
  Колеги дайте мнение за клас доминатор 150 2009 г.двигател катерпилар.
 • S
  Нищо странно не си казал, каза че прави проблем редуктора, и ми стана интересно какъв е точно проблема....Споменах за семеринг, щото ми протече външната при шайбата. Първия като го докарах от Германия не му смених маслото в редуктора и към края на бялата жътва се скапа и 10 дни стоя на полето лагерите и оста бяха заминали.
 • V
  Нищо странно не си казал, каза че прави проблем редуктора, и ми стана интересно какъв е точно проблема....Споменах за семеринг, щото ми протече външния при шайбата.
 • S
  Честито колега с здраве да си я караш Смени му всички масла много важно е горе на редуктора ако можеш и два пъти на сезон сменяй маслото там единствено там правят голям проблем LexionaЧестито колега с здраве да си я караш Смени му всички масла много важно е горе на редуктора ако можеш и два пъти на сезон сменяй маслото там единствено там правят голям проблем Lexiona Stan я кажи какъв е проблема с редуктора, за семерингите ли имаш в предвид? Не бе колега не семеринги лагерите блокират и всичко става салата в редуктора там има голяма температура и маслото бързо си губи смазочните качества.Казвам го от опит имам два Лексиона скъп е ремонта и много време отнема.Нещо странно ли казах?
 • V
  Stan я кажи какъв е проблема с редуктора, за семерингите ли имаш в предвид?
 • S
  Честито колега с здраве да си я караш Смени му всички масла много важно е горе на редуктора ако можеш и два пъти на сезон сменяй маслото там единствено там правят голям проблем Lexiona
 • S
  Здравейте, момчета. Хиляди благодарности за всички ония които съдействаха при избора на комбайн. Машината е вече при мен, остава да почерпя, мога да кажа и наздраве на всички ! Сега остава да се научим да я караме . А сега конкретно да ви опиша окончателният ми избор, спрях се на Claas Lexion 440 2002г. новата серия с Caterpillar мотор 3126B Да ти е честита Бончев ! Чудесен избор си направил!
 • A
  Chestito kolega, leka i bezavariina iz BG poleta.
 • V
  Айде, честито, много добър избор, карането не го мисли, щом си карал Дон си профи комбайнер, ако разбираш руски имам ръководство, ако го искаш кажи да ти дам линк да го дръпнеш.
 • P
  честито да я ползваш със здраве
 • B
  Здравейте, момчета. Хиляди благодарности за всички ония които съдействаха при избора на комбайн. Машината е вече при мен, остава да почерпя, мога да кажа и наздраве на всички ! Сега остава да се научим да я караме . А сега конкретно да ви опиша окончателният ми избор, спрях се на Claas Lexion 440 2002г. новата серия с Caterpillar мотор 3126B
 • T
  казаха ми че има разлика в главното предаване
 • T
 • T
  КОЛЕГИ НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА ПОМОГНЕ КАТЕРПИЛАР ЛЕКСИОН 460 ИМА ЛИ РАЗЛИКА ОТ КЛААС ЛЕКСИОН 460

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

S

Комбайн John Deere 1470 мнение.

ivan ivanov: john deere са добри комбаини но 200 к с не са много

148 1
D

Форшрит е512/514

Здравейте! Искам да попитам за мнение на комбайните е512/14, понеже обмислям покупката на...

238 0
M

Case 2188

Здравейте,обмислям покупка на комбайн Case 2188, като основно ще го ползвам за услуги.Няко...

233 1
М

Съвет за комбайн

Aleksandr Raichev: Case 1680

421 2
К

Вариатор

Здравейте, отскоро моя Клаас Европа започна да чупи външното лагерче на вариаторната шайба...

197 0