Проблем с хода на комбайн Фортшрит Е 516

 • T
  Здравейте, изгуби се бързия ход на комбаин Фортшрит Е 516. Според Вас какъв може да е проблема. Благодаря предварително.
 • V
  Причините не са толкова много! От личен опит мога да ти кажа провери си не само щангите долу на хидромоторите ами и виж рейката към хидропомпата при движение на лоста от кабината рейката дето ти отива до помпата при двигателя подава команда за работен ход и ход за транспорт, но едва ли е от това!При мен проблема беше си в самата хидропомпа!Сменях я с друга и тя същата, като загрее маслото направо мъртвец по баирите!Виках специалист , той поставя манометър долу на магистралата някъде между хидромоторите, там има специален куплунг и мери налягането като запънахме предните гуми в един бетон и на пълна газ и пълен ход напред се мери там налягането.Трябва да е 160 атмосфери, мойто беше 80, човека си ми каза хидропомпа и точка!Платих си 800 лв ремонт на хидропомпата и стареца излетя, на средна газ като му подадеш рязко напред двигателя направо глъхне, тако го товари хидропомпата! Продадох комбайна и сега имам два хидромотора, тези долу, изрязани са направо с резака от друг комбайн и са ми за даване, ако имаш нужда от тях пиши на лични!
 • T
  Щангите се движат, не са клеясали а главната помпа я смених с друга, като мислех че е от нея, но няма ефект. Не знам какво друго да търся.
 • N
  колега провери си първо щангите от лоста в кабината да хидромоторите долу.обикновенно сверичните шарнири ръждясват и не се преместват лостовете на хидромоторите. Ако не тогава провери дали компенсиращата помпа която е зацепена на главната хидропомпа дава налягане. иначе причини много. успех

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Съвет за комбайн

Aleksandr Raichev: Case 1680

159 2

Вариатор

Здравейте, отскоро моя Клаас Европа започна да чупи външното лагерче на вариаторната шайба...

117 0

СЪВЕТ

solun: Да, има значение марката и модела на комбайна.

849 8

Модификация на двигател Claac 96?

ivanpetrovbg: Номера е на блока, до помпата за гориво.

522 1

комбаин

go6o82: Класа от Германия, това Джони W е голямо дърво , а и не е Джон Диър, само е брандирано так...

707 2