слънчоглед цени 2012 какви са ви прогнозите

  • F
    във нашия район Разградския неса добре нещата със слънчогледа а то не е само тука във почти цялата страна е така НЯМА ДЪЖД КОЛЕГИ. При вас как е за какви цени се говори нещо знаете ли.
  • P
    Който ся през март /а другите му се смяха/ сега може и да ожъне слънчоглед. Е, няма да е добив чудо. Дано якото стъбло и големите листа да изхранят семката. Гледам питата при нас е пълна с налята семка, но Божа работа.... Засега мога да кажа само, че Имерията се държи отлично в жегите.
  • S
    Пролетниците като цяло не са добре в голяма част от България.Че добивите ще са слаби е факт.За сега се спряга цена 850+ддс за тон слънчоглед,но окончателно нищо не е сигурно.И при пшеницата пазара тръгна на 320+ддс ,но за две седмици цената се покачи до 450+ддс,а това е сериозна разлика. Нека се включат и търговците ,да изкажат и те мнение,само да не подвеждат производителите,че няма да има такава цена.Защото в темата -цена на зърното-някои се опитаха отново да манипулират земеделците че цена от 450+ ддс за пшеница няма кой да плати!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

P

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

574 0
К

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

478 5
I

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

1243 0
I

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1734 2