Борба с елени и сърни в царевицата

 • G
  здравеите .молиа за ниакакв савет как дасе отарва от елени и сарни в царевицата на 30 40 процента вече е пасана или смакната на земята .благодря редварително
 • E
  Колега, с един електропастир мога да заградя и 300 000(триста хиляди) декара.Просто става въпрос за наличните с които разполагаме на склад.Става въпрос за енергизатор марка СПИЙДРАЙТ 36000 с който се заграждат до 360 км ограда. По заявка може да доставим и модел СПИЙДРАЙТ 63000 за 630 км ограда. Пастирите са новозеландски и с тях се заграждат наистина големи за нашите стандарти площи.За ваше сведение дължината на оградата която може да се загради зависи от мощността на енергизатора,материала на проводниците и схемата по която се изгражда.
 • V
  Колега, най-простия начин да спреш набезите на дивеч в нивите си, е да вземеш от фризьорските салони или от бръснарниците т.нар. чоп / подстриганата коса/ и да я посолиш покрай нивата, или пътеките по които навлизат животните.Доказано е , че човешката коса запазва миризмата на човека до месец, след подстригването.Ефектът е гарантиран!
 • G
  да ти имам проблема честно .... хващаш 2-3 ловджии или по скоро бракониери и проблема ти и решен , хем ще имаш и месце за хапване .
 • S
  Тоя пък 100 000 декара щял да загради с един електропастир, ти знаеш ли за какво количество земя става въпрос.
 • E
  Колега, сложи си правилно проектиран и правилно изграден преместваем електропастир и няма да имаш повече проблеми.Мога да ти предложа проект, който да е достатъчно евтин и ефективен.По този начин ще се пазиш и от всякакви други животни ако имаш нужда.Мога да ти предложа заграждане до 100 000(сто хиляди) декара с един електропастир .За повече ще трябва да почакаш до две седмици след поръчката.Съвсем сериозно ти правя това предложение и очаквам да ми пишеш във форума или на [email protected] и на тел:0885-424-989.
 • B
  ловджий не познаваш ли

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Сеялка

Колеги каква пролетна сеялка да избера irtem или kurt

53 0

Сеитба на царевица

joker70: когато рече господ да те храни не пита чий син си - ако има влага и торец , няма проблем

353 1

Каква е тази болест или неприятел

masterbol: Моля колеги кажете какво е това ? Гледам из нета и на мен ми прилича на северен листен при...

295 1

Цена на Царевицата 2018г

georgievis: В Силистра царевица от 850-1200кг. Влага 12.5 цена зърнени храни 270лв. Аз ожънах на 910кг...

6228 13

Царевица реколта 2017, добиви-цена

фермер: 250 лв на тон преди месец фактурурах 550 кг от дка търновско, доста слабо ама такъв беше с...

4120 6