Калинка на народен съд

  • M
    Колеги, предлагам да иницираме граждонско сдружение, с което да поискаме пред съответните органи, анулиране на спроразумението на Калина с прокуратурата, и да си понесе присъдата такава каквато е по закон.
  • M
    Немота да се съглася с теб. Все едно да сме благодарни , че въобще е стигнала до съд. относно сумата която трябва да изплати, то тя е нищожна, само спрямо заплатата и бонусите които е получила докато неправомерно е била на поста си, за рушветите пък не коментирам хич. Интересно ми е друго, защо пряко засегнатите си мълчат, явно са доволни от присъдета , или не се толкова \"ужилени\" от младата майчица, в този ред на мисли ми изниква една строфа от стих: \"Не сме народ а мърша.......\" Тъжна истина запазила се за жалост през годините. Приятна работа колеги, до следващия подобен случай.
  • A
    Присъдата си е напълно законна, но е неморална, а мотивите на съда (така както бяха изложени в медиите) са безумни. Специално на две неща, които са съвсем очевидни ще ви обърна внимание - съдът изтъква, че има положителна характеристика от местоработата (при положение, че същият този съд отбелязва, че е безработна) и че е изразила готовност да изплати направените по делото разходи от 1408 лв (работата по делото продължи две години и очевидно реалните разходи на държавата по него са няколко пъти по толкова). Все пак да не забравяме, че ако Калинка се беше усетила още преди време да тръгне на споразумение - щеше да се отърве само с пробация - така че - от тази гледна точка - и за условната присъда трябва да сме благодарни.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

267 4

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

778 0

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1713 2

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2305 4

Не ви ли писна да ви крадат или ? Такса за градушките по 1 лв на дка

Uvas: Явно не! Щом седим и пасем, още издевателства ни трябват. Така е, като получаваме даром,...

2593 6