Взаимопомощ в продажбите.

 • S
  Колеги понеже държавата ни е оставила сами да мрем или да се спасяваме,предлагам Ви извън регулярните обяви,нека ако някой е получил някъде добра цена да сподели информация. Друг ако има нещо,което трудно се продава да го обяви и ние да се опитаме да насочим клиенти към него.\r\n Аз примерно продадох слънчогледа,пшеницата съм спазарил на забавено плащане.\r\n ИМАМ ЗА ПРОДАЖБА ЗНАЧИТЕЛНО КОЛИЧЕСТВО ЦАРЕВИЧЕН СИЛАЖ И ЩЕ БЪДА ЗАДЪЛЖЕН НА ВСЕКИ,КОЙТО МЕ ПРЕПОРЪЧА НА СВОИ ПОЗНАТИ С КРАВЕФЕРМА.Е-маil:[email protected]
 • S
  За слънчогледа,ако някой още не е продал-Марица олио в Пазарджик,дават добри цени и плащат веднага.Цената в момента върви нагоре,но не е добре и много да се чака. Сметнете колко тор ще купите с парите от слънчоглед сега и колко бихте купили миналата година при 550 лв./тон слънч. и 800 лв./тон ам.селитра и ако сте на далавера-продавайте.
 • M
  Идеята е добра, само че информацията ти за цената на живото тегло за телетата ми се струва че е малко невярна.В момента чувам за цени най-много до 2,70.Иначе за силажа ще подметна на 2ма мои комшии с говеда, миналата година доста копуваха но незнам от къде, силажа не беше особенно хубав на моменти дори имаше и доста едър та и малко загнил. Иначе око някой иска картофи има 40 тона самоковски превъзходни, за 0.40 лв за килограм.
 • S
  Срещнах обяви за 3.00-3.15 лв./кг, но наистина не беше уточнено телетата с какви килограми са.
 • L
  Поздрави за чудесната идея, колега. За съжаление мисля, че няма голям шанс за реализация. Първо, тук в интернет сме една микроскопично малка част от фермерите. Още по-малко са тези от участниците, които биха искали да помогнат на когото и да било, включително и на себе си (без да се обиждате, колеги). Второ, вече се отчайвам от българските преработватели. Масово е желанието на потребителите за истински продукти, а производителите на мляко (твоите клиенти), месо, зърно, грозде и почти всичката земеделска продукция се конкурират с бракувана стока, химически заместители и всякакви вносни боклуци. На никой не му пука за качество. Сори, ама не знам някой млекопроизводител да иска да вкарва пари за силаж преди да е получил и лев субсидия. За угоителните ферми съм сигурен, че никой няма да купи нещо повече от слама и евтино сено. По същия начин знам, че не познаваш никой да купува телета над 200кг на цена над 2,50лв/кг (това е моя пазар). Просто няма местен пазар, това е истината.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Слънчоглед реколда 2020

olio: Вече удари, а и нагореееее. Кога ще бъде пика не се знае. Борсите се надскачат, а търговци...

720 2

Изсъхване на слънчоглед

Крум Тенев: https://www.youtube.com/watch?v=B4LAJDx6TSI

272 2

Цена на слънчогледа 2019, добиви ?

georgievis: добиви около 300кг цени Силистра 550лв.

5488 14

Слънчоглед 2019 цени и добиви

Тодор Тодоров: Какво става колеги? Ще прадаваме ли, и на каква цена? Всички ли чакат повишаване н цената?...

1594 2

Цена на слънчогледовото олио

: рафинирано наливно слънчогледово олио 1380 + ДДС лв./т. тел. 0888321760

1340 4