Старт на бизнес с животни, с какво да започна?

 • A
  как да започна бизнес с животни и какви не знам как да тръгна и в коя посока искам с овце може и крави колко субсидии колко животни и колко място е необходимо за тях
 • Д
  Производство в България СУПЕР НО няма .проучи законите и край. Ти си ЖИВ МЪРТВЕЦ.Млад и мъртав от закона.гадни к.ви проверяващи.просто Нямаш шанс.Ако греша пиши ми.Една крава 10 кози беше добър доход преди години а сега е престъпление спрямо закона.акат във селото.УЖАС.ТОВА Е .Е дано греша.Затворен кръг мляко сирене ще ти донесат успех но......може би.
 • I
  Продай овцете и с парите обработи добре ливадите, сложи сонди на 2 места и засей люцерна. Ще си докарваш по 600-700 лв. на месец от сеното без почти никаква работа. Продай овцете, намери още 10 - 12 хил лв. и купи 25-30 породисти кози. Сега се намират евтино. Научаваш се да правиш козе сирене, а малките продаваш като разплоден материал. най-добрият вариант - продаваш и овцете и земята и си намираш работа като кравар в Германия или масажист на Слънчев бряг.
 • G
  Занимавам се от 17 години със животновъдство овце - крави. Във момента съм се спрял на овцевъдството. Гледам ги във къщи – лична ферма лятото във балкана. Искам да направя стадо от 100 бройки но не съм компетентен към тези въпроси желанието ми е да потърся точният момент във тази сфера не съм много добър. Във момента имам 7 бройки и 25 декара ливади.Ще бъда благодарен на всеки ваш съвет. Отдал съм се на фермерството!
 • M
  Здравко не ми ставай учител по граматика а ми отговори на един въпрос. Да речем че децата ти след време ти кажат!Тате ти преди 20 години беше овчар с 10 овце и сега си овчар с 10 овце?
 • Z
  Ерест няма , има ерес , но няма значение в случая говорим за пари мисля . В животновъдството такива няма , поне за сега :D
 • M
  Защо приемате думата "бизнес" за ерест? Като изключим тези които го правят за удоволствие(хоби)всички останали трябва да се развиват за да печелят по-добре от животновъдството.Какво лошо има в това,та нали всеки това желае?
 • Z
  Мирко и Дамян са ти отговорили най-точно и правилно,така че послушай ги,но не бъркай бизнеса с животновъдството,защото за да правиш бизнес ти трябва първо работници,а такива свестни няма...Успех!
 • K
  Иванов И аз както повечето колеги, се изприщвам като чуя думата "субсидии". Аман вече!
 • I
  Юристите не са за тези с кравите, а за който иска да вземе пари по програмите. Едното няма нищо общо с другото, а доколкото разбрах човекът иска да вземе пари по някоя програма. това се прави с окати хора, а не с купуване на животни.
 • Z
  Иванов , не плаши хората , на 45 ст мляко и 150-400 лв субсидия на крава как се издържа, остава и юрист на главата :D
 • I
  Тези неща не се питат с селскостопански форум, а в юридически! Регистрираш се и пускаш питане кой ще ти уреди субсидии, даваш и телефон за връзка. Върви около 30%, но общо взето трябва да си вътре в нещата, защото могат да те хванат след 2-3-5 години да връщаш парите. Това със субсидиите е работа за професионалсти, не е за всеки.
 • Z
  Самите думи животни и бизнес са несъвместими , поне според мен ако имаш по 24 часа на ден свободно време , може и да се захванеш с говеда
 • B
  ЗДРАВЕЙ АКО НЕ ОБИЧАШ ЖИВОТНИТЕ НЯМА И ПАРИ ДА ИЗКАРАШ ТОВА Е ТЕ СА КАТО ДЕЦАТА ИСКАТ МНОГО ГЛЕДАНЕ АКО МИСЛИШ ЧА ТАКА СЕ РАЗДАВАТ ПАРИ НЯКОЙ ТЕ Е ИЗЛЪГАЛ
 • R
  Здревеи achita отново се включвам ето тоова са вече савети така че просто трябва много работа и пак работа желая ти успех.
 • M
  От мен запомни,пазарът диктува правилата! Проучи внимателно в твоят район какво най-добре ще се реализира и тогава прави планове какви да са животните,от какво направление да бъдат и колко голямо да ти е стопанството.Сграден фонд,фуражна база също са сериозен фактор,но на тях може да се влияе.При някой стопани смесеният тип на животновъдство им носи повече печалби от тясно специализираните,но и там двигателя е пазарът.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

П

Годжи бери

Здравейте на всички! Наскоро ми попадна имот, който е засаден с 50 дка годжи бери и 72 дк...

271 0
D

Въпроси, въпроси, въпроси......

отговор: Наистина не искам да ти чупя хатъра, но ако тръгнеш да се занимаваш с това което си си нау...

298 3
I

Изграждане дестилерия за лавандула

distilleryKK: Проектиране, доставка и монтаж на дестилерии за етерични масла. Моля потърсете ни на 08989...

25513 3
C

мярка 6.3

gonzo79: на 29 07 -1250

1584144 4208
A

Хладилна база за плодове и зеленчуци - заслъжава ли си инвестицията?

izhel: Когато са налице парите, лесно се изгражда. Въпросът е в осигуряването на пазара и качеств...

3943 3