Подпомагане на земеделски производители

 • A
  Бихте ли ми дали някаква насока.По каква програма за подпомагане на земеделски производители да кандидатствам.Регистрирал съм се като зем.производител,не точно аз,защото съм непълнолетен.Имам 8декъра овощна градина,пета категория,3 декъра ливади,четвърта категория и 7декъра ниви четвърта и пета категория.Имам трактор 15коня със сертификат от министерството на земеделието.Земята ми се намира в село Врабево.
 • A
  Целта ми е да събера някой лев и да си помогна за в бъдеще.Да кандидатствам по програма и да получавам субсидия,нямам възможност да увелича декърите значително много,техника имам.
 • A
  За през следващите 3 години докато незавърша няма да мога да увелича декърите,защото нямам свободно време.Поради тази причина май ще е най добре да кандидатствам по мярка 141,но като прочетох за тази мярка се споменава увеличаване на обработваемата площ на земеделското стопанство.
 • G
  Алекс първо си отговори на въпроса какво искаш да направиш от там ще се реши по коя мярка да кандидатстваш. от написаното от теб стопанството е малко така, че може би 141 мярка (Мярка 141 "Подпомагане на полупазарни стопанства в процес на преструктуриране") би била подходяща 123 мярка би била подходяща, но трябва да имаш някаква идея какво искаш да правиш - техника ли да купуваш , да увеличиш трайните насаждения или каквото и да е, но ти трябва да си го измислиш
 • N
  Питай службата за съвети в земеделието в твоята област.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

A

Гъби

Здравейте. Някой в сферата на производството на гъби? Някакви съвети, да ми дадете? Бла...

114 0
D

Проблем с мухи

Привет, Съседите ни гледат животни, има много изпражнения и по земята им. Ние живеем в...

197 0
M

Радио комуникация в тракторите

Здравейте колеги! От известно време си мечтая да си обурудвам тракторите с радио станции з...

188 0
C

Неприятели по люцерната - дайте съвет

elpastuh01: Сложи си електропастир и няма да имаш проблеми.

3000 4
T

Земя - насъждения и сеитба - въпрос

Здравейте бъдещи колеги. Въпросът ми е с какво да засадя и посея 4.5 декара земя до която...

1708 0