Предложение за млекопроизводителите на краве мляко

 • B
  Създайте си сдружения по места.Никой не може да ви изкупува на по ниска цена от обявената от вас.
 • Само да се допълня и обясня защо няма да стане това което искате. Защото в един момент бай ти кравар, пасъл, доил, пасъл доил и изкарал от Х броя крави 1000 лв тоя месец. Седнал вечерта и се замислил... аджеба защо аз се убих от работа за 1000 лв, а онзи клатику**ц цял ден седя на компютъра и пак изкара 1000 лв. Причините байо са две - това ти е съдбата и не си учил. А не си учил, щото тва ти е била съдбата! Типична нашенска картинка...завист - единия от седемте гряха, а селянинът по презумция и според литературата бил божи човек.
 • Не може да направите сдружения по местоживеене с цел договаряне на минимални цени. Има закони срещу това, а в цял свят му викат картелно споразумение. Може само да се сдружите. Това не са пазарни похвати! Има други начини да се влияе на пазара на вашия продукт и решението е елементарно - разделението на труда. Кравара да си пасе и дои кравите, ветеринаря да си лекува животните, а търговеца да урежда сделки от името на краваря, а юрист консулта на т.нар. местен млекопроизводителен клъстер да урежда договори и спорове като ви представлява където е необходимо. Включително и да ти продаде кравата по правилния начин. И да ти подготви документи за поредния транш на субсидии. Никога и никъде няма фермер и бизнесмен в едно.
 • F
  за 1 група мандра Мин4еви 38 ст за октомври
 • S
  Няма различно отношение към потребителите и не смятам да влизаме в полемика. Дейностите които са описани от потребителя, фермерите извъшват ежедневно. Квалификациите сме ги скрили със звездички. Принципно да знаете, че анонимни сигнали не се приемат. Моля регистрирайте се в мрежата, за да може да се ползвате от всичките и преимущества.
 • Re: (01.11.2009 00:33) ////Колеги успокойте топката, такива фрази използват само хора неинформирани с тънки и меки пишленца, дето не са ринали фъшкии и не са бъркали в кравешки задници... Не се плашете имам му IP то ...//// За да бъдем точни,това е първо причината за да бъда груб,но явно правилата не са еднакви за всички. За да не се стига до такива истории трябваше да бъде изтрит този пост. А принципа е каквото повикало,такова се обадило.Така че държа или да бъде възтановен поста или горния да бъде изтрит.В противен случай целия сайт е компрометиран и направен с цел защита на неясни интереси. Благодаря!
 • kolega i na mene tolkova mi plastat!Ot dva mesetsa nasam,no za minaliya mesets obestaha 0.50 st.
 • Бай Ростан, не за тебе братче, извинявай! За оня Автор-а, дето тук заплахи раздава.
 • B
  Ако пишеш до мен-не съм анонимен за разлика от теб и ако се регистрираш ще научиш и мейла ми и телефона.Има ги защото съм се регистрирал и заставам зад думите си.
 • S
  Според правилата за ползване на социалната мрежа в темата са изтрити два поста, по една от следните причини: Коментарът съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи. Постингът е скрит по сигнал на регистриран фермер в мрежата. Цензура няма, има етика на писане и колегиалност в Социалната мрежа.
 • Кат се пъчиш бе, я си напиши името поне. То толкова вулгарщини изписа тия дни, че направо взе да ми се повръща. После дребните фермери били злобари!Регистрирай се с името си, напиши си майла и контактите, да те видим къв си и тогава давай оценки за нас, а и за сайта.
 • B
  А сме ние сме малка мандра на ръба на оцеляване.А все още работим с Мляко
 • B
  Тука всеки е баш и бай-и всеки е в лайната.Да си станал цветар.А за проблема е общ с мандрите.Не може да ставаме счетоводители на 400-500 млековносители с квотите им и с нерагламентираните изкупувания [:duel:]
 • За последните месеци тук на този сайт се начетох на глупости и разбрах едно бедните са злобни и мразят всички,които имат повече от тях. Останете си завинаги кравари, бъркайте в кравешки г...е и ринете фъшкии. Този сайт за мен след малко е история заради цензура от страна на админите.
 • Внимавайте с цензурата или искате да останете в забвение.
 • Много пространствена дискусия [:slap:] [angry]

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

228 0

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

370 5

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

980 0

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1605 2