Изкупна цена на охлювите в момента 2012

 • M
  NQKOI ZNAE LI NA KAK CENA IZKUPUVAT OHLIOVITE ?
 • A
  пада им слузта и лесно се вадят от черупките и се ядат пържени с масло или запечени!!!!!това е най доброто за момента-----ама аз сега не консумирам,защото си имам буркани с месо са ми дали!!!!миналата година доста охлюви изядох--ама и доста се понамокрих докато ги събера........тази година ще пропусна консумацията на охлюви!!!!Изнасят ги и за Италия---ама и те са в криза--та незнам дали се товарят тирове!!!!
 • D
  Преди два дена в едно село до Пазарджик (Мало Конаре) случайно мернах табелка изкупуваха на 0,40ст. килограма, нещо като пункт за изкупуване беше... Бели,черни какви вземат незнам, това видях аз.
 • A
  преди в негован----пътя след Орландовци-Чепинци-имаше едни бивши гъбарници и там изкупуваха--една гръцка фирма,сега незнам,не съм ходил!!!!в ботевград има български завод за преработка на охлюви и цената беше 0,55лв. кг-черни и 0,70 бели--ама с охлюви съм се занимавал през 2004-04г.тогава ги товареха на тирове и за ГЪРЦИЯ И турция--ама сега незнам!!!!!!! тази ферма в село Слънчево при Дунав май неработи--беше нещо клъстер!!!!!!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта