Интересна болест при козите заради стрес

 • A
  случаино попаднах на това филмче\r\nи се зачетах в нета тея кози даже били претпочитани от козарите. \r\nа самата болест е че при силен стрес \r\nсе припарират иначе нищо им няма.\r\n \r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=we9_CdNPuJg
 • M
  Много ви здраве г-н Мирчев!Освен мен процента на участниците в този форум които не желаят да споделят имената и други детайли от личният си живот по собствена преценка и усмотрение е доста висок. Добре ще е администраторите да обърнат внимание на това развитие на темата.Аз лично приемам подобни коментари като провокация и обида .Смятам че спазвам правилата на форума и общоприетата човешка етика в участието си.
 • M
  Дълбок поклон на хората на науката,които,кой повече,кой по-малко,но всички са помогнали и помагат за развитие на човечеството! Когато човек през житейският си път е работил честно и всеотдайно и е градил името си не виждам разумна причина да се крие и срамува от него.
 • M
  Г-н Мирчев,не знам какво сте си втълпили но ако желаете съм ви посочил начин да се запознаем. И още нещо, житейският ми път е доста по-голям от вашият.
 • G
  Тия кози не са болни те са докани от цирка [:bike:] Коза е като циганин прави се на шебек
 • M
  Г-н Празников,вместо да влизам в излишни полемики с Вас,просто ще Ви изтрия от профила си,където под друго име фигурирате,като приятел. Съжалявам,че и тази тема се опорочи,за което се извинявам на колегите от форума.
 • M
  Г-н Мирчев вие както старите комунисти си позволявате да осъдите някой че е дребна душица само защото не е съгласен с някое ваше мнение! Да не би да сте бесен заради коментарите ми в темата ви за развитие на земеделието и животновъдството където дори се извиних без да съм ви обиждал за разлика от вас с вашето системно “научен работник”?Други регистрации нямам и не ми трябват господине и когато не съм съгласен с нечие мнение ще го коментирам.Когато имате път към Стара Загора ми пишете в профила на лични за да ви почерпя едно кафе и да се запознаем, живея съвсем близо до града в с.Богомилово, тогава ще научите и истинското ми име.Г-н Мирчев аз винаги съм бил привърженик на добрият тон и няма да влизам в конфронтация с когото и да било а вие ако обичате не бъдете съдник на хората.И напишете все пак коя е тази порода, аз поне не зная за такава.
 • M
  Темата е интересна колега,но както виждаш "научният работник" се изказа по категоричен начин.Да видим какво ще напише с новата си регистрация Причината за такава реакция при стрес на козите е научно доказана и публикувана. При българските породи кози-местна и дългокосместа,както и при кръстоските им със саанска,тогенбургска и англонубийска коза няма подобен проблем.
 • A
  искрено сьжелявам че тема която мислех че ще ви се стори интересна и забавна води до кавга. а на темата попаднах, докато се опитвах да прочета повече за нигериските мини кози.
 • M
  Г-н Празников с последното твърдение окончателно ме убедихте,че сте от онези дребни душици със по няколко регистрации в сайта и сте на светлинни години от научната работа не само в областа на животновъдството,ами изобщо.До скоро имаше един потребител,който сам си задаваше въпросите за различни породи животни и под друга регистрация си отговаряше.Мога да дам и още примери за въпросната личност по теми за растениевъдството и агротехниката,даже за не състоялото му се участие в една изложба съвсем на скоро. Точно заради такива господа в един момент хората се отдръпнаха от сайта.
 • M
  Няма такава порода г-н Мирчев.За генетична връзка има но това е експерименталната лудост на шепа авантюристи,но за щастие на друг континент.
 • M
  Това е характерно само за една порода кози.Проблема е залегнал генетично!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Колко мляко дава една коза като ббм

От известно време мисля дали да не си купя малко кози да спра да работя за хората а да раб...

129 0

Кaкви сa цените нa млякото в моментa и кои облaсти?

Здрaвейте колеги, кaкви сa цените нa суровото мляко и в кои облaсти, зa Ямбол и окръгa ?

425 0

Окозване

Здравко: Препоръчвам ти на 3-ия ден да започнеш да й даваш по-малко храна от обичайното. Нека това...

168 1

Печели ли се от кози

Kolega!: Колега, моят съвет e бегай от козите. Не е просто стока да се гледат. Отглеждането е специ...

643 2

Моля за съвет

т: Не го прави, по добре проси в София, ще си по-добре, поне ще си на печалба. В момента в к...

789 2