Идентификация на имоти и определяне на площи с GPS Garmin

 • D
  От момента, в който човек е започнал да обработва земята, се е появила нуждата от определяне на нейните граници. Идентификацията на имоти и определяне на обработваемата площ е особено актуална днес. Все повече земеделски производители очертават с GPS своите имоти и ги предоставят в Общинските служби по земеделие. В нашия блог ще намерите статия с подробно описание как с GPS Garmin можете да измерите и обработите данните до вид, готов за предаване за системата ИСАК.\r\n\r\nПочти всички ръчни GPS приемници на Garmin могат да се използват за целта, но предвид важността на задачата, ние препоръчваме по-висок клас уреди, оборудвани с бързи процесори и чувствителен GPS чип. Вграденият компас и камера за фотографски снимки не са задължителни, но в много от случаите се оказват необходими за документиране на определени събития. Обърнете внимание на моделите eTrex 30, Oregon 550, GPS Map 62s и Montana 650 на Garmin. \r\n\r\nАко Ви е интересно, прегледайте цялата статия в blog.garmin.bg.\r\nНаписахме я, за да отговорим на многобройните Ви запитвания по телефона.
 • K
  Здравейте, Можете да изтеглите кратка инструкция за измерването на площи с GPS 72 от нашия сайт: http://www.garmin.bg/?s=5&i=62 В PDF файла "Как се мери площ" има описание. Препоръчвам Ви да свалите програмата BaseCamp, описана в статията, защото по този начин по-добре ще управлявате данните за Вашите имоти. Ако има неясноти и въпроси, можете да се обадите до нашият офис, като потърсите Красимир Методиев.
 • K
  Здравейте, Garmin Nuvi 250w е автомобилен навигатор и няма предвидена функция за запис на следа и определяне на площи. Препоръчвам Ви да разгледате ръчните GPS приемници, защото те са направени за подобни цели.
 • E
  А с този модел на Garmin nuvi 250w става ли да се очелтават имотите?
 • A
  Здравейте, имам GPS GARMIN 72, с който си меря площите. Понеже не съм го ползвала от повече от две години и съм забравила как ставаше. Намерих една инструкция в нета за измерване на площите, но нищо не се получава по нея. Някой може ли да ми помогне? Толкова пъти съм го ползвала, а сега

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

R

Цветна царевица

Здравейте, Попаднах на една статия - https://spiritell.com/%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%be%d1%80...

82 0
Y

Проблем

Здравейте моля за малко помощ във нашата ферма имаме jonh deere 7710 който остана на неутр...

113 0
А

сортове

lupo_9: Царевица пионер 9911,8000 на декар

236 2
С

Сеялка

Колеги каква пролетна сеялка да избера irtem или kurt

152 0
Z

Сеитба на царевица

joker70: когато рече господ да те храни не пита чий син си - ако има влага и торец , няма проблем

509 1