Добив 2012 на овощните култури.

 • D
  Здравейте колеги, последните дни наблюдаваме каква ще бъде реколтата тази година на овощните култури. Споделете какви са вашите наблюдения...Оказа ли влияние този малък сибирски студ върху насажденията Ви?
 • A
  Аз съм доволен от дъждоете--защото новите насаждения вървят добре--без да съм ги поливал,и малините се развиха и ягодите--а младите фиданки укрепнаха!!!!!!!то повече зависи от студовете и сланите--през есента и пролетта,сега неможе нищо да се прогнозира!!!Дъждовете бяха добри за ябълките--а не за черешите,черешите се скапват на вторият ден и са нетрайни!!Обаче на ябълките проливните дъждове им се отразяват добре и на дюлите,крушите!! сега ще бера от късните сортове--да видим как са--изкупуват ги на 0,60лв.--това е цена по ниска от миналогодишната беше към 0,80лв. по едно време после падна на 0,55лв.----важното е да има за лична консумация и за компоти!!!!!!!!!!!!!
 • I
  Нямам претенции, че разбирам от овощарство, но съм чел в дебелите книги за овощарство, че дървото залага зачатъците за догодина през месец юли до средата на август, хайде сега да си припомниме каква беше миналата година - суха и особено гореща през юли и август. Аз си мисля, че овощията са заложили по-малко зачатъци именно заради топлинния шок и след това сибирския шок през януари и февруари довърши и иначе малкото зачатъци. Чувам, че и пчелините са доста редуцирани, което също влияе. Просто годината е високосна, това е .
 • S
  Здравей, тази година сравнително ще е слаба реколтата. Сибирския студ наистина оказа голямо отрицателно влияние върху дръвчетата ми (праскови).Аз също поразпитах мои колеги, те са на същтото мнение и при тях се наблюдава слаба реколта, но някои хора ми казват, всяка година е било различно реколтата.Едва ли ще е от годината

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

229 0

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

370 5

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

980 0

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1606 2