Възстановяване на акциза на горивата

 • G
  Колеги, споделете какво ново около възстановяването на акциза.....какво последно са решили управниците или да приготвяме \\\"студената вода\\\"?
 • D
  [:slap:] Хайде да ни е честито на всички От къде ги измислиха тези компенсации и това чудо... Който не е видял да види в селскостопанските новини
 • N
  Колеги, като споменах за даване на пари на животновъдите във връзка с повишените цени на горивата, съвсем нямах за цел да създам конфронтация между животновъди и зърнопроизводители. Просто ми прозвуча тъпо да се извадят пари за такава помощ ,а да чакаме за акциза ако останат пари в бюджета. Уважавам труда на всички животновъди ,защото съм наясно ,че както на полето ,така и със животните работата си е наука и почивен ден няма. Дано дойдат времена в които взаимно ще се подкрепяме и труда и на едните и на другите ще бъде оценен по достойнство.
 • A
  kolegi nesi proizvejdame zashtoto kato ne stane rekoltata pak kupuvame
 • D
  Най-правилно ще е държавата да не дели земеделците -както при зърнопроизводителите така и при нас животновъдите има разходи за гориво..
 • N
  Добре де колеги животновъди по евтино ли ви излиза да си купувате регулярно според нуждите фураж? Защо не си произвеждате зърно за собствени нужди.
 • D
  Ние също купуваме жито и царевица но не на цените които споменава niki70 а на доста по-високи.А що се отнася за компенсациите за високото гориво дайте да не се настройваме много-да не се получи много шум за нищо
 • N
  Извинявам се на Жоро Янев че пишем за такива проблеми в темата за акциза.
 • N
  При таз годишните цени на горива ,торове,препарати не мога да потвърдя че цените на зърното ще са като миналогодишните. Аз и много мои колеги мисля че ще са съгласни да продаваме зърно на животновъди по ддс със предимство пред прекупвачите за кораба на цената за кораба.
 • A
  Ники, не го приемам лично, естествено.Но ще отговоря от мое име.Аз купувам целогодишно пшеница и царевица.От зърнопроизводител-не голям, а достатъчно голям.Тази цена, която ми я казваш за мен е само мечта. Повтарям, че не гледам на никого в канчето.Нямам нищо против, че за някои има за други няма.Избрала съм си сама пътя и това няма да ме спре точно сега. Но, моля ви от сърце- не казвайте, че ще продавате евтино, ако...Защото просто на практика не е така. Желая ви искрено добиви и печалби Доб-не съм в течение до кога е имало възстановяване на акциз-признавам си.
 • N
  За зърнопроизводството няма акциз от 2 год.
 • N
  Нищо лично Но каква част от животновъдите си купиха фураж по време на жътва? Цените от зърнопроизводител не се повишиха от 300-320+ за 2011г.
 • V
  [:slap:]
 • A
  Не съм против това, че някои вземате субсидии, възстановява ви се акциз. Но съм твърдо против да говорите неистини. На колко животновъди продадохте зърно на по-ниска цена миналата година? Въпросът ми е породен от мнението ти, че ако ви връщат акциза-ще продавате по-евтино.
 • N
  Това което побликуваха е от сорта" Ще бъдат отпуснати 25млн.лв за животновъдите във връзка с поскъпването на горивата". Знам ,че не звучи много умно, сякаш добичетат са на дизел ,но толкова им раждат главите на нашите чиновници. Вместо да подпомогнат тези дето произвеждат храната на животните та да я продават по-евтинко на животновъдите.... Това е информация. Тя пролетната сеитба ече приключва без ваучери за гориво ,сигурно чакат и жътвата да свърши. Ей, Българина явно е доста издръжлива твар, инак до сега от Луната управници щяха да докарат ,ако това се случваше в друга държава
 • S
  Май и тази година ще се разминем с акциза на горивата.Не само да приготвим,,студена водичка,, ами направо да пием по една студена вода за тоя прословут акциз.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

D

Прехвърляне на земя

Agroplus: Може

454 2
M

Конна база - регистрация на животновъден обект

Здравейте, Във връзка с обект конна база, в процес на строеж, се интересувам какво тря...

104 0
S

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

686 2
D

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

705 9
А

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

423 1