Покупка на комбайна Claas

 • K
  Здравейте колеги,\r\nзамислил съм покупката на комбайна Claas Lexion или друг модел от марката за около 250 000 лв. като мисля да е на изплащане с първоначална вноска от моя страна.Въпросите ми са: Къде са най-добрите оферти за лизинг? Какво биха искали като фирми и документи?Приемам и коментари относно други модели и марки, както цени,години и издръжливост на машините.
 • G
  2011 жънах с лексион 480 няма спиране на добив от 500 кг и нагоре жъне 40-50 дк на час
 • Z
  Аз съм се спрял на Клаас Лексион 480 и също искам да попитам ако някой притежава такъв комбаин да си каже мнението как се справя в нашите условия.
 • K
  А някой да се е сблъсквал с лизинг на комбайна?Какви са условията по принцип или всичко остава на договорка?
 • K
  Като гледам тук има добри оферти http://www.nikeatractors.com/kombaini/
 • K
  Колега Mytrata, тази комбайна идва малко скъпичка над това което съм обявил,но може да се говори с хората.Иначе ми харесва като цяло.Комбайната ще се ползва и за собствена жътва и за услуга,защото няма да мога да и запълня капацитета.
 • K
  Взимай лексион,това е комбайна,жънал съм заедно по половин кампания с лексион2002г. жито,супер машина е ,слаб силен посев върви яко,разхода и не беше много голям,работиш и пееш . Чакам доста земя да дойде при мен,и задължително следващата ми комбайна ще е ликсион,много модела комбайна има около мен все новички,лексионите са най-много,и най-бързо бръснат нивите.Също добра дума мога да кажа и кейс ама с малко НО. Задължително като вземеш такъв комбайн да направиш голям банкет да не се чупи и да отблъсква лоши погледи. Късмет и пише после доволен ли си от звяра.
 • N
  Ти за услуги ли го търсиш тоя комбайн или за твоя жътва?
 • M
  Колега според мен това е твоята комбайна: http://tractor.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%BD%D0%B0/21462/Claas%20Lexion%20550 Не ти трябва по-голям хедер.Иначе като цяло Lexionite са доста надеждни комбайни с доста електроника по тях която е в плюс на комбайнера,а не в минус както си мислят повечето.Всичко останало зависи от този който ще я кара да си я пази и поддържа.
 • K
  Освен пройзводителност естествено трябва и да е надеждна,а не да стои и да се прави през ден.Не съм запознат много и искам да разбера от към надеждност как са Лексионите.Блоковете са равни и с размери над 450-500 декара,като има и такива от по 1400-1600 дка.Като цяло няма проблем за 9 метров хедер.
 • M
  И като заваля един дъжд от оферти, много оферти за 7.5м за 9м. за 12м. та дори и за 20-метрови...
 • K
  колега освен производителност какво още търсите в машината?За хедер над 6м трябва първо площите да са огромни,второ полето да е равно,за да не стане от едната страна жъне,от другата набира земна маса.Трябва обработките да са идеални,което не винаги се получава.Напиши си нуждите и обработваемата площ за да има компетентен съвет,иначе си е само приказки. поздрави
 • K
  Колеги,предлагайте оферти.
 • K
  Колега Богданов,немога да ви пратя ЛС затова ми пишете един e-mail да ми кажете какво имате впредвид. [email protected]
 • B
  с 9 метровия хедер ще го постигне това, което желаете...но отново зависи от добив, големина на полетата и т.н
 • K
  А с 9 метров хедер за 11-12 часова жътва какъв е максимума?Кажете мнения като цяло за Лексиона

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

S

Комбайн John Deere 1470 мнение.

ivan ivanov: john deere са добри комбаини но 200 к с не са много

148 1
D

Форшрит е512/514

Здравейте! Искам да попитам за мнение на комбайните е512/14, понеже обмислям покупката на...

238 0
M

Case 2188

Здравейте,обмислям покупка на комбайн Case 2188, като основно ще го ползвам за услуги.Няко...

233 1
М

Съвет за комбайн

Aleksandr Raichev: Case 1680

421 2
К

Вариатор

Здравейте, отскоро моя Клаас Европа започна да чупи външното лагерче на вариаторната шайба...

197 0