Министъра ще прави агро-ДАНС!

 • I
  Министърът на земеделието Щял да прави нова служба,която да контролира качесвата на храните.Агро-ченгетата щели да ходят да проверяват по полетата и по преработвателните предприятия,дали храните отговарят на изискванията.Явно министъра е решил да продължи и рзавие политиката на ДПС в земеделието,чиято крайна цел може би е на всеки фермер да се падат по трима чиновника с ръкавели.Вече и до 00 не можем да отидем без да се налага да попълваме декларации,бланки,формуляри,със приложени съдебни регистрации,копия от личнна карта,свидетелство за съдимост и акт за раждане,подпис,печат и вярно с оригинала!!!СТИГА СТЕ ХАРЧИЛИ НАШИТЕ ПАРИ ЗА ЧИНОВНИЦИ,КОИТО НИ ПРЕЧАТ ДА РАБОТИМ!!!От бумащина нямаме веме да си вършим ИСТИНСКАТА работа!!!Скоро ще трябва да наемаме ексурзоводи да ни разхождат по безбройните служби,където разнасяме купища хартия като клошари,и като просяци се молим големия господар с ръкавелите,да благоволи да сложи печата и да не ни върне за нещо.Господин Министре,много ви молим,ако и вие не можете да ни помогнете да произвеждаме хляба и сиренето на България,поне не ни пречете,за нас и това е достатъчно.
 • Идеята не е лоша, но не е за нашата ТАТКОВИНА! Резултат: 1. Корупция 2. Действия, които ще са в услуга на определени кръгове! 3. Пари при пари ще отидат!
 • аз съм технолог по професия и знам от какво и как се произвеждат храните и ако вие знаете няма да хапнете нищо.Нарочно се разбиха БДС стандартите за да може мафията да вкарва боклуци и отрови от цял свят.В САЩ агенцията по храните и лекарствата не случаино са заедно и и по-страшни и от ЦРУ.замисъла е добър стита да не се изроди да прикрива безобразия и престъпления на точните хора [:slap:]
 • M
  Е представяте ли си какво ще стане ако тези инспектори си вършат работата както трябва, та то сирене, кисело мляко и сумати колбаси ще изчезнат от магазинната мрежа.По скоро ми намирисва че тези конролни органи ще дерибействат над обикновенния производител за да го изместят съвсем от пазара за да се освободи още място за големите фирми които им финансират предизборните кампании.Потребителя ще продължи да консумира "млечни" продукти в които истинското мляко е най-цного 10%, и колбаси от рога и копита-тук таме и кожи. Дай Боже да не съм прав, но практиката в нашата татковина досега винаги е била винаги такава.
 • I
  Дано това не е още една тайфа на която да пълним багажниците, а за контрола и санкцийте трябва да са на високо ниво и с по-малко бумаги.Производители кооперираите се и сами се контролираите във ваш интерес е,така ще си помогнете и за цените и т.н..
 • A
  ...къде да подам документи за тази нова служба,звучи добре [:dance:]
 • A
  като идея е добре.но какво е проработила в таз държава освен корупцията
 • P
  Трябва да има Агенция по храните обединяваща всички агенции занимаващи се с това, но трябва да се промени и начина на работата им.Наистина там трябва да работят компетентни хора с опит, да знаят какво вършат, да помагат на производителите. Мутренската ни държава обаче всичко ще провали и пак за едни ще има за други не.
 • Z
  Качество без контролни органи няма как да има. Дано обаче контролиращите са с акъла си, а не само да ми четат точките в закона и то по неправилен начин.И нека контрола е за всички, а не някои да са по-равни пред закона.
 • Taka kato gledam Ministura na zemedelieto si izbiva kompleksite ot veternarnata slujba i si razistva stari li4ni smetki. Neka ne pre4i na proizvoditelite !!!! [angry] [angry] [angry]
 • Наистина бумащината не е малко,но в крайна сметка приветствам проверки по всяко време и начин стига царвулите,които произвеждат боклуци и сринаха пазара да бъдат разкарани.При мен всичко е ясно и никакви проверки не ме притесняват.Предпочитам да храня още трима чиновника,отколкото 300 пишман фермери-разбойници заради които спряха маса субсидии.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

322 4

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

809 0

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1736 2

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2343 4

Не ви ли писна да ви крадат или ? Такса за градушките по 1 лв на дка

Uvas: Явно не! Щом седим и пасем, още издевателства ни трябват. Така е, като получаваме даром,...

2619 6