Кой е най-добрият тор за ягоди?

 • P
  Здравейте колеги. Разглеждам различни торове и не мога да реша.Бихте ли споделили мнения, кой е най-добрият тор за подхранване на ягодите.
 • T
  diditxd форума НЕ е място за реклама ! За рекламиране на продукти си има определени за това места! Този СПАМ е НЕДОПУСТИМ, още повече си го напускал във всички теми !!!
 • D
  Biohum - производство на течни торове. Биобест е универсален органичен тор, представляващ екстракт от компост на базата на червен калифорнийски червей. Въз основа на специфичен начин за получаването му, той се отличава с високо съдържание на фулво- и хуминови киселини, както на микро- и макроелементи и растежни стимулатори. Благодарение на образуването на временни връзки между хуматите (солите на фулво и хуминовите киселини) и други микроелементи, последните се усвояват много повече. Няма никакви добавени изкуствени елементи или допълнителни вещества. http://biohum.com/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%81%D1%82/ Препоръчвам!!!
 • V
  ECORELTD.COM ORGANI4EN TOR PRERABOTEN OT KURESHKI
 • V
  колеги,то е хубаво да има повече плод,ама не мислите ли,че все пак в тези искуствени торове се съдържат отрови.всички искуствени препарати освен вредни за нас хората са вредни и за природата.ние ползваме само естествена оборска тор.
 • V
  предлагам много добри торове за ягоди някой ако го интерисува да пише на лично
 • I
  Колега здравей по въпроса за тора хубаво е да търсиш органичен тор със високо съдаржание на микро и макро елементи съдържащ хуминови и фулво киселини които държат микро и макроелементите в усвоима за растенията форма и помагат за бързото му усвояване.Аз използвам един такъв от който сам много доволен в интерес на истината препарата се оказа доста добър и е подходящ за биоземеделие дори. Въпросния течен тор е органичен с екстракт от хумус от червен калифорнийски червей има още куп плусове които забелязах сам за себе си ако си заинтересован ще ти кажа името му няма проблем.Можеш да ми звъннеш на посочения телефон или да ми пратиш лично съобщение за да не кажат че правя реклама. Успех през сезона !!!
 • I
  lithovit.global-rts.bg lithovit.net
 • J
  Ще търсиш " Комбинирани " които садържат (азот,калий и др. ) в 4овали е препарата на гранули има и те4ен.
 • P
  Интересуваме тор, който да пускам по капката. Става въпрос за района на Стара Загора.
 • A
  Предполагам че тор от калифорнииски червей.
 • J
  Колега как искаш да ги ториш през капковото или с пръскачка от горе на листата ??? кажи ми по подробно за да мога да ти дам съвет.От кой край си ?

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Селективни хербициди

Няма значение: Каква доза приложихте

141 2

Проблеми с домати

Здравейте! Сложих разсад преди 4 дни. Никога преди не съм се занимавал и не знам точно ка...

269 0

Калиев сулфат и троен супер фосфат

От къде в Стара Загора мога да намеря Калиев сулфат и троен супер фосфат

2889 0

Споделете съвети при торене на лозя

syfury: Здравей, Като цяло калиевите торове в България са скъпа суровина, но за щастие нашите п...

3109 4

Хербициди срещу полски хвощ при поникнали картофи

darvarq83: Имам същият плевел в царевица ,и аз не мога да се отърва от него.Пръскам с Мустанг тръшка...

4431 4