Някой знае ли дали ще дават субсидии за овчарските ни кучета

 • M
  Интересуваме мярка 112 проекта безплатно ли се изготвя ?\r\nСъщо така получих информация,че имаме право на 2 овчарски кучета(българско овчарско куче)който ще ни субсидирате?\r\nНикаква информация не можем да получим от областна дирекция никога не са информирани за нищо постоянно ни казват за звъним до София !!!Надявам се да получим отговор !
 • D
  ако не греша полагат се по две овчарски кучета на всяко стадо овце или кози/120 бр/ако са от защитените или изчезващи български породи,отглеждат се пасищно минимум 6 мес в годината,кучетата са чипирани и въведени в информационната система на БАБХ;мисля че даваха по 60 лв на куче.,за кучкарници и развъждане само на кучета не се дава нищо.
 • A
  субсидия може да получи до колкото знам , чистопородно каракачанско куче, не бок, има начин за кандидатстване , и мисля че в саита на мзх има инфо. има и таблица за бг породи за субсидия.
 • B
  Мисля че за да получаваш субсидии трябва да ти е регистрирано кучето във ветринарната служба , което ще рече че трябва да има чип , и сигурно и затва ще има куп бумащина! А на следващия пост - защото кучетата , са един вид пазачи които имат разходи за да бъдат добри кучета пазачи и помощници !!!
 • 4
  Само се чудите откъде да измъкнете пари, що да ви дават субсидии в България е пълно в овчарски кучета, даже май и са повече. Ако се обосновете защо ви трябват субсидии и колко , ще ви пратя цяла сума .

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта