Регистрация на ЗП

 • M
  Здравейте колеги, знаете ли до кога е срока за регистрация като ЗП.Какви документи са необходимими.
 • S
  Гледай да се регистрираш до 25.03,за да участваш и тази година за субсидии(нищо че някои казват че за пьрва регистрация няма срок)
 • S
  Ние сьщо прехвьрлихме обекта и запазихме стария номер,та да видим...
 • M
  Значи колеги ситуацията е следната. До сега по обективни и субективни причини баща ми беше регистриран като ЗП, получавал е субсидии за глава животно, за пасища и по Deminimus. Поради ряско влошаване на здравословното му състояние, прехвърли животновъдния обект и животните на мен. Вчера обаче доколкото разбрах, от колега бил в подобна ситуация, ще трябва да се върнат субсидиите като размер + определена лихва. Моля компетентните по въпроса да помогнат. Аз разбира се ще ходя до РА, но се надявам да науча много от нещата тук. Благодаря предварително.
 • V
  Картончето с булстата сниман и самото картонче също,правиш декларация с притежаваните животни, с нея и ,паспортите на животните и регистъра КЗЖ отиваш при общ.вет лекар,и той ти пуска официална справка с вход.номер към 10 лв. струва, по нея си попълваш анкетната карта с животните \ трябва да отговарят едно към едно, офиц.справка-анкетната карта\доктора заверява анкетната карта, от там с диска в електронен формат на анк.карта\ако са ти много животните\ и с анкетната карта отиваш в общ. поземлена входират,заверяват и до 20 дни трябва да ги занесеш в областна зем.служба -там вече е офиц. заверка и ти издават ново картонче за зем.производител\за тази година на всички издават нови\!
 • M
  Благодаря за бързите и изчерпателни отговори.
 • A
  Тази година последно до 25 март. Ако си фирма-актуално състояние. Ако не си-анкетна карта. За животновъди-подписани от ветеринар За растениевъди-мисля, че искат копия на арендните догвори.
 • G
  Ако ще се регистрираш за първи път,можеш да го направиш през цялата година,срок няма! Ако ще се пререгистрираш,срокът е до 25 03 12!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

D

Прехвърляне на земя

Agroplus: Може

454 2
M

Конна база - регистрация на животновъден обект

Здравейте, Във връзка с обект конна база, в процес на строеж, се интересувам какво тря...

104 0
S

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

686 2
D

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

705 9
А

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

423 1