Царевица като втора култура за втора реколта.

 • S
  Valentine отварям тази тема за да не пълним темите на колегите с глупости.....
 • K
  Няма нищо лошо да искара и по-малко добив,2011г точно при нас беше много голяма суша,след като я окопахме царевицата не е валяло,колко да даде. Силви ти не каза каде работиш зяма,ако е тервелско или тошево, или покрай безводица и сенокос там валя,много ясно че ще има добив. И аз 2010г,тон хванах без тор,ама много валя. Пак обръщате много работите,говорихме за 2 култура царевица,май вие сменята темата на разговор в форума. Той добрев,щом познава единият от прецедателите на колперациите в района,когато се видат може да си поговорят за положенито през 2011г. и дали нещо си измислям,като вас.
 • S
  Много по големи са добивите ,ама не ми се спори.2011 не познавам зърнопроизводител от добруджа с по слаб добив от тон!
 • N
  коко един последен въпрос че се изнасям от тук.Ако не ти е проблем напиши ми името си на лични да питам Тошко за тази царевица.
 • A
  Тя като ти е дала 400кг. ,пак е добре.В Добруджа се хвалят с по големи добиви колегите ви ???
 • K
  тази царевичка,нищо не даде,400кг/дка едвам хванах,много голяма суша беше точно там,но тази снимка ми падна,ще ти потърся някоя друга.Тази година редовната царевица ми даде към 800кг/дка,миналата беше стигнала тон.Недей се тревоши за мойта царевица,не съм опрял до нея. Тошко Моралийски се познаваме отдавна,даже и с едната му дъщеря се познаваме много добре,той по предната година тон от дка за нищо го нямаше,тази година някаде имаше полета на които не беше валяло,там слабо но на други с повечко дъжд доволен беше. Между другото и той 2010г ся точно до мен царевица втора култура,питай го кога я жъна,на колко влага и колко му даде.
 • M
 • N
  Моралийски
 • A
  Аз като му гледам на коко царевицата-тя ша кажиш със съдилката сята....Ами търсиш си сеялка за пролетници,ами вземи си купи че да не се излагаш и тази пролет.Айде със здраве и не се правете че много знаете ,защото винаги ще се намери някой който повече знае и може от вас.
 • K
  От втора култура ли са ги искарали тез добиви? Не говоря за редовна царевица. Ако ми кажеш фамилий сигорно ще ги знам господата.
 • S
  Спри с тия пари, с тия партии, с тези пет лева, знаеш ли, че те пари само искат, а не дават и те като тебе имат само акъл и им трябват пари... Този форум е за земеделие... Влязох преди седмица, защото имах интерес от пръскачка 3000лт. с 24м. крила и потърсих съвет от вас Земеделците, тогава не знаех в какво се въвличам... ако знаех не бих... Нямам нужда на някого нещо да доказвам или показвам при мен всичко се вижда...
 • N
  КОКО при теб има едни хора Тодор и Ивайло,знаеш ли колко царевица изкараха от декар през 2011
 • K
  Ей големи таланти.Не го знам може като казва добър ден трябва да се гледа слънцето дали е горе,и такива ги има.Какво казва и има ли папагали да му вярват е друг въпрос,няма как ТАКЪВ ДОБИВ БЕЗ ПОЛИВКИ ПРЕЗ 2011Г ДА Е ИСКАРАЛ В ТЪРНОВСКО,и тез съотношение торове,паднали дъждове дето се мъчи да ги прави,напълно ме увери че нещо ме мята. Силви ти пак кви работи пишеш,пита там някакви работи,дето май не трябваше да питаш,отговорих ти,ама и ти си ми ясна. Хайде и по-полека с тез добиви,няма смисъл от изхърляне.
 • S
  Марин,нямам теб предвид. Те си знаят...
 • W
  Е КАТ МУ НАЛИВАТ ПАРИ С ЧУВАЛИТЕ РАЗНИ ПАРТИИ КАК ДА МУ КУПИМ ГУМИТЕ НА ТРАКТОРА!А ТИ КАТО ПО-ОТВОРЕН ЩО НЕ ОБЯСНИ 500 КИЛА ОТ.................250...........ИЛИ................!
 • P
  марине тя нямаше предвид тебе те си знаят

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Сеялка

Колеги каква пролетна сеялка да избера irtem или kurt

53 0

Сеитба на царевица

joker70: когато рече господ да те храни не пита чий син си - ако има влага и торец , няма проблем

355 1

Каква е тази болест или неприятел

masterbol: Моля колеги кажете какво е това ? Гледам из нета и на мен ми прилича на северен листен при...

295 1

Цена на Царевицата 2018г

georgievis: В Силистра царевица от 850-1200кг. Влага 12.5 цена зърнени храни 270лв. Аз ожънах на 910кг...

6230 13

Царевица реколта 2017, добиви-цена

фермер: 250 лв на тон преди месец фактурурах 550 кг от дка търновско, доста слабо ама такъв беше с...

4120 6