Моля за съвети !

 • A
  Имам място (2.5дк) с ток и вода (от сонда),в регулация(с възможност да закупя още 2дк.извън регулация срещу мойта къща на 100м. на смешни пари ) ,на 35км. от сф.община Сливница. Имам капитал около 40хил.лв. С какво животновъдство мога да се заема? имам известен опит с кози ,бих казъл добър .но ми се иска нещо което е в двора.защото мястото е диво , в смисъл няма работници ,най близкото що годе населено село е на 4км.условията са да изкарвам същите пари като в софето-2000лв.върти ми се в главата -зайци-кокошки-бройлери-гъски-прасета.Проблема ми е от 2-3год. просто не ми се седи в софия по ред причини .благодаря на отговорилите !! http://www.slivnitsa.bg/sites/default/files/naredba%2018.pdf това е наредбата на общината ! според вас ако се региситрирам като ЗП по наредбата с тези животни мога ли да постигна горе написаното в идеалният случай?? Иванов ценя мнението ти както и на всички останали отговорили !БЛАГОДАРЯ !
 • V
  Виж сега ти без работници няма да минеш . Поне един пастир за животните ще ти трябва . Моята мечта е да направя малка еко ферма . Ти само приятелите от София да хванеш за клиенти ти стига . Кеф ти млекце , кеф ти агънце , яйчица , защо да не и медец . Слагаш едни хубави цени и така .
 • A
  mersi vaso za suveta ! az ot opit znam che po princip kato sa niakolko deinosti ne falirash vednaga !! v smisul vijdash kude e pazara i s kakvo mojesh da se zanimavash !!
 • V
  При твоите условия е най добре да гледаш овце за месо . Примерно Ил дьо Франс , може и щастливи кокошки носачки да развъдиш за яйца

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

K

Пасищни пилета

bio: Какви са тези пасищни птици? Да не би да искаш да кажеш телета? Има си конкретни изискван...

484 3
K

Мога ли да сложа кокоши и патешки яйца в инкубатора да се люпят заедно?

Здравейте, сдобих се с 12бр. Патешки яйца също така имам и 20бр. Кокоши яйца , та въпросът...

335 0
J

Изисквания за отваряне на ферма за Пъдпъдъчи яйца

Здравейте,разполагам с една сграда която мога да стегна и да превърна в ферма за пъдпъдъци...

656 0
M

Помощ за болен пъдпъдък

Здравейте! Моля, ако някой разбира от лечение на болни пъдпъдъци да ми пише. Имаме един б...

266 0
V

Инвестиция в птицеферма

Екатерина: Не е от най-добрите инвестиции;)

758 1