на 29.02.2012г.ЕЦБ-рефинансира банките за да купуват държавен дълг!!!!!

 • A
  И така ЕЦБ ще налее милиарди евро в банките за да не фалират---а те са зъдължени да закупят ценни книжа от правителствата на Италия,Испания,португалия и така да финансират бюджетите на държавите!!!!Финансирайки бюджетите на държавите----правителдтвата ще субсидират земеделието и зем.продукция и пак ще има евтини европейски земеделски продукти!!!\r\nНа земеделците от Европа ще бъдат раздадени субсидии от 600-900евро на хектар!!!Това в декари прави по60-90евро на дка!!!!\r\nКъде може да се мерим с тях при 25лв.---тоест 12,5евро на дка!!!!!\r\nТрябва през 2014 да се изчака субсидирането на стопанство---с тия субсидии на площ--явно не може да се прави земеделие!!!!!!!!!!!\r\nИ цялото финансиране става--чрез емитирането на дълг--ценни книжа!!!!
 • K
  Успокой конете Апофис. Едва ли някой си мисли, че ни лъжеш. По-скоро те мислят за некомпетентен и леко смахнат
 • A
  Мислите,че Ви лъжа--ама в Европа всичко се субсидира и затова там е развито земеделието!!!! няма лошо---щом искат да ни изхранват и да ни дават евтина продукция,нека да ни я дават,а тука земеделските стопани ще произвеждат колкото за лично ползване...........напр. аз не съм продавал череши на пазара и прекупвачи---ама всеки ден си ям за лична консумация от моите си градини и вишни си хапвам и тиквички и тн.е.......есента круши--- пък европа нека докарва евтина продукция нали там се произвежда и обработва по лесно!!!Освен това Франция и Германия и Полша и Италия са повечето равнина--само Австрия е планинска и Швейцария!!!!! А откъде идват субсидиите ли??????Правителствата пускат всекидневно облигации с падеж на капиталовият пазар и взимат свеж финансов ресурс и така субсидират!!!после немогат да върнат парите по облигациите и ето финансова криза--облигациите ги купуват банки и фондове и като немогат да си възвърнат парите фалират и тн.е..... Освен Дянков да емитира ежедневно и да продава облигации и да субсидира и така ще се оправи селското стопанство!!!!!Ама мнението и доводите са---щом европейците произвеждат и за нас-----НИЕ ЗАЩО ДА СЕ ОХАРЧВАМЕ И СУБСИДИРАМЕ??? Така,че докато има евтина субсидирана европейска продукция--мащабно земеделие неможе да се развие и да се печели!!!!!!!!!колкото за лични нужди--само толкова!!!!!!!!!това е най изгодният вариант!!!!!!!!!!!!!
 • A
  Винаги на пазара ще има евтина субсидирана европродукция,затова няма да садя картофи,зеле,овес и ли др.-------- а сигурно ще нахвърлям люцерна от есента и така ще ги декларирам за 2013г.-люцерна!!!!! Пък ЕЦБ нека субсидира --така поне ще има евтина продукция!!Обаче сутринта съобщиха на банките е забранено да купуват гръцки дълг,защото Гърция ще обявява фалит,а само е разрешено италиански,испански,португалски,Френски и друг--но не и гръцки!!!!!!! Лошото е ,че България не имитира дълг на пазарите-----сега се чудят какво да купуват банките и ще го изкупят и нашият!!!!!!! Така ще има и за магистрали и пътища и за субсидии!!!!!! Ама те само с бонуси се занимават--а не с емитиране на дълг!!!!!!! Без да се емитира дълг--нищо неможе да се оправи в България!!!
 • A
  а така почини си че и ние малко да си починем,ти направо ни разказа играта бе човек банки правителства...........! [:slap:]
 • A
  Нашето правителство нежелае и затова няма пари за държавни субсидии----логиката е:::: Щом в Европа го произвеждат евтино--защо да даваме и субсидираме,като ще излезе по скъпо отколкото ако го закупим от Европа!!!!Това е логиката на правителството---ама така не се създават работни места и не се стимулира потреблението и населението е бедно и затова отива да работи по Европа --ПАК В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО и строителството!!!!! Не се печатят облигации--за да е дълга около 3% от Брутният вътрешен продукт!!!!!А останалите държави са с дълг-30--до 60%--при Гърция 130% от БВП!!!!!Така,че земеделие без големи държавни субсидии не може да се развива и прави !!!!!!!!! Сега по България ОН-ЕР/кабелна/ съобщиха ЕЦБ пуска 500млрд.евро на пазара за да финансира банките,банките правителствата,правителствата земеделците!!!!!!! Затова аз ще декларирам--УГАР!!!Пък от областната ако искат да ми превеждат--не мога да се ядосвам повече........защото миналата год. садих картофи и доста труд хвърлих и работа--а картофи има за 0,35лв.а разходите са повече!!!!! Ама нали искат две земеделски култури-----сега ще им кажа--ВСИЧКО Е УГАР!!!!!! Малко почивка!!!
 • B
  BaiRostan смях се от сърце. [banan-kufee]
 • B
  Много си прав.Според мен отговора е канабис. [banan-kufee]
 • A
  Ама с тези данни за рефинансиране---искам да кажа,щом в Европа ще произвеждат субсидирана и евтина продукция,която тука ще се внесе и продава по магазините,какъв е смисъла човек да се трепе,да харчи за семена,оран,поливки итн.е......значи трябва тук да се произведе нещо,което няма да се внесе от ЕС!!!!!!
 • P
  така и така още не си се регистрирал ката ЗП регистрирай се на уолтстрийт там ти е мястото
 • B
  Мене ако питаш-гледай си в чинията,а тея велики работи какво те греят?Догодина може да няма ЕС,може да няма субсидий.Аз лично гледам ако мога да изкарам нещо сега,а другото да върви на майната си.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Годжи бери

Здравейте на всички! Наскоро ми попадна имот, който е засаден с 50 дка годжи бери и 72 дк...

96 0

Въпроси, въпроси, въпроси......

отговор: Наистина не искам да ти чупя хатъра, но ако тръгнеш да се занимаваш с това което си си нау...

123 2

Изграждане дестилерия за лавандула

distilleryKK: Проектиране, доставка и монтаж на дестилерии за етерични масла. Моля потърсете ни на 08989...

25325 3

мярка 6.3

gonzo79: на 29 07 -1250

1583135 4208

Хладилна база за плодове и зеленчуци - заслъжава ли си инвестицията?

izhel: Когато са налице парите, лесно се изгражда. Въпросът е в осигуряването на пазара и качеств...

3755 3