Отглеждане на крави - черно шарени за регион Банско?

 • E
  Започваме да отглеждаме крави - черно шарени. Ще вирее ли тази порода в нашият край Банско?
 • D
  Правилно Вальо трябва да се стачкува и то заедно трябва да бъдем задружни за да не ни клатят и да стоим наведени.Вижте на Гърците им дадоха парите 130 милиарда и пак ще стачкуват.А ние- хвърлят ни някой лев и клякаме.
 • W
  ЕЙ ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СТАЧКУВА!!!!!НЕ ЗА.......ДАЛИ Е ДАЛ НЕЩО МИНИСТЪРА ИЛИ НА КОГО Е ДАЛ ПОВЕЧЕ И НА КОГО ПО-МАЛКО!ИЛИ КВО Е ОБЕЩАЛ ПРЕДИЗБОРНО!
 • W
  ХРАНЯТ СИ ЖИВОТНИТЕ СЪС СЛАМА И СЕНО И ВЪЗМОЖНО НАЙ-ЕВТИНИТЕ ЦАРЕВИЦА ЖИТО ИЛИ ТАМ КАКВОТО ИМ ПРИПАДНЕ!ТАКА ЧЕ ТВА ДЕТО ПРОИЗВЕЖДАТ Е МНОГО ПО-НАТУРАЛНО ОТ ИЗИСКВАНИЯТА ДЕТО СА НАЛОЖЕНИ НА СТРАНАТА НИ И ДЕТО ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ!
 • W
  АЗ ВСЕ СЪМ НА МНЕНИЕ ЧЕ КРАВАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ(ОБИКНОВЕНИТЕ) НЯМАТ ПАРИ ЗА ЗАВОДСКИ КОНЦЕНТРИРАНИ СМЕСКИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ПРОФИЛАКТИЧНО ЛЕЧЕНИЕ НА ЖИВОТНИТЕ И ТОЧНО ПОРАДИ ТАЯ ПРИЧИНА МЛЯКОТО И МЕСОТО КОЕТО ПРОИЗВЕЖДАТ СИ Е ЕДИН ВИД"БИО"!АКО И ДА ИМА ЗАВИШЕН БРОЙ СОМАТИЧНИ КЛЕТКИ В МЛЯКОТО ИЛИ ТЕЛЕТО ДА Е КЛАНО НАСРЕД ДВОРА КАРАНТИЯТА МУ ДА Е ИЗМИТА НА ЧЕШМАТА И ПОСЛЕ ДА ЯДЕМ ЧЕРВА НА ДРОБ СЪРМА!
 • S
  мерси за коренцията точно това имах предвид
 • W
  като загтворят 1 и 2 категория положението ще бъде-долу гащите и разтвори бузи не че сега не е! !май искаш да кажеш 2 и 3 категория!положението ще бъде да се спре износа на качествени (И ЧИСТИ) млечни продукти за страните от ЕС!НЕКА СИ ЯДАТ ТЯХНОТО МЛЯКО НАБЛЪСКАНО С АНТИБИОТИЦИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ И КВО ЛИ НЕ!НИЕ ТУКА ВСЕ ЧЕ СИ НАМЕРИМ ПО 1 ЧЕРПАК ДА СИ НАДРОБИМ ПОПАРАТА!
 • S
  Какво ще е положението когато затворят 2 и 3 категория?
 • B
  emilm ти на мандри вяра да нямаш.Утре ще каже смъкваме цената или спираме да ти го изкупуваме и какво правим тогава.Ние с колегите категории и договори имаме и пак се базикат с цената.Не признават в тоя бранш нито договор нито мъжка дума.А сети се ако има паднеш на гюме какво ще те правят.Не ти го казвам да се отчайваш а за да си вържеш кончето.По-горе колегите ти обясниха.Пожелавам ти успех.
 • G
  Колега това че е намалила млякото сия объркал с кюспето трябва и време да влезне в режим и ще го възтанови подбирай и по добър груб фураж
 • S
  Damian_71 До 2007 г се занимавах с крави.ЧШ говедо е хубаво но е взискателно към храна, условия на отглеждане и т.н.ПРИ НЕПРАВИЛНО ОТГЛЕЖДАНЕ БЪРЗО ГУБИ ЦЕННИТЕ СИ КАЧЕСТВА Т.Е. МЛЕКОНАДОЯ То е едро животно и изразходва повече храна за подържане на телесното си тегло а оттам и за мляко.При неправилни дажби започва да дърпа калции от костите заслабва, трудно се запложда абе ядове.По добре според мене е джерсе или български симентал млечно направление. OTNOSNO 4ERNO 6ARENOTO.OT KIUSPETO POLU4I infekciq na 4ervata i namalq mlekoto.Kato sa bolni namalqvat li mlekoto ?Da ne bi 4e e stelna 4e da go namalqva. Dava i se furaj 2 pati po 4-5kg.Ama e kaprizna kam senoto
 • M
 • G
  Мен ме съмнява че само си чешем езиците както не отдавна давахме съвети на един СИРОМАХ за овцете а тои излезе прекупвач-търговец
 • M
  Колега,мандрата ще ти изкупува млякото,докато е възможно и после ако не си 1 кат.ще се чудиш какво да го правиш,защото на частно от десетина крави ще продадеш млякото,но от 40-50... [:slap:] Първа грижа трябва да ти е категорията!!!!
 • D
  Недей да лежиш на това ухо че като нямаш категория ще ти го изкупуват на тази цена.Като изтече гратисния период и им забранят да купуват от 2и3 категория-мандрите де- знаеш ли как бързо ще си обърнат гъза.
 • K
  Виж в агро борсата на сайта,има там някакъв пич продава целия си бизнес,категории,крави,крави,каквото се сетиш,че сигорно и някой работник бонус ще получиш, За едни юници бях ти писал по горе в форума,може да се разберем,ако се интерисуваш пиши на пощата

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Санкционират

Иван: трябва до 30.09.2020. продажба и тези 3 животни не трябва да си ги подавал за субсидии

79 1

ЖИВОТНОВЪДНАТА МАФИЯ / лъжите на пишман "животновъдите".

Ако търсите работа във ферма /животновъдство, бягаите далече от тая обява: "Търся 1 или 2...

208 0

Фолио и мрежа за балиране

dipl.eng.Yordanka Nacheva: Здравейте г-жо Петрова Ние ПОЛИФОЛ ЕООД предлагаме мрежа и фолио за балиране Продуктите...

58 1

Проблем със влизането на скоростите на ЮМЗ 6-Л

Тодор: Най вероятно съединителя да не ти отделя добре

86 1

Българско сиво говедо

Kris1973: Ако някой може да помогне Благодаря.

189 1