Кандидатстване за второ плащане по мярка 112

 • A
  Здравейте, колеги, интересува ме някой, който е подал молба за второ плащане по мярка 112 - млад фермер- през какви проблеми е преминал? Интересно и полезно ще е за всеки от нас фермерите, да споделим всичко,с което сме се сблъскали при реализирането на проекта.
 • R
  Здравейте колеги, предстои ми подаване на документи за второ плащане по мярка 112. Днес си подреждах фактурите и с ужас видях, че две от плащанията не съм ги превела от банковата сметка на земеделския производител, ами от личната ми сметка, а другото съм го внесла на каса. Спомням си ги тези плащания, нямаше клон на моята банка в този град, където обработвам земите, но все пак защо съм го направила, явно съм забравила или съм се заблудила, че като е от поименна сметка, пак може. Моля да споделите, имате ли информация дали все пак ще признаят тези разходи. За мен те са важни, защото са част от формиращите 3000 евро задължителни разходи. Предварително благодаря. Нямаш проблем, когато отидеш да подаваш заявка за второ плащане си вземи едно удостоверение на банковата сметка от която си направила превода. ( Целта е служителите на ДФЗ да са сигурни, че превода които си направила е от твоя сметка, а не от смеката на тати ) Това, което е на каса, трябва да помолиш "продавача" да ти даде извлечение в деня на превода от неговата сметка. Направи това, което ти написах и няма да имаш проблем относно доказване на разходите.
 • G
  поискай копие от извлечение по сметката на продавача и с твоето платежно на каса ще мине
 • G
  поискай копие от извлечение по сметката на продавача и с твоето платежно на каса ще мине
 • I
  Здравейте колеги, предстои ми подаване на документи за второ плащане по мярка 112. Днес си подреждах фактурите и с ужас видях, че две от плащанията не съм ги превела от банковата сметка на земеделския производител, ами от личната ми сметка, а другото съм го внесла на каса. Спомням си ги тези плащания, нямаше клон на моята банка в този град, където обработвам земите, но все пак защо съм го направила, явно съм забравила или съм се заблудила, че като е от поименна сметка, пак може. Моля да споделите, имате ли информация дали все пак ще признаят тези разходи. За мен те са важни, защото са част от формиращите 3000 евро задължителни разходи. Предварително благодаря.
 • N
  здравейте някои да има на идея за становище за второ плащане какви изисквания има казаха ми някакви шкафове с ключалки разделени на 3 прегради. Някои ако знае нещо да пише мерси предварително.
 • K
  KOLEGA NA MEN VAV BIZNES PLANA SA MI ZALOGENI KONKRETNI BROIKI ZA 9.9 DEKARA 99 OREHA A ZA 8.5 DEKARA 747 LECHNIKA TOVA KAKVO ZNA4I 4E NE SAM GO NAPRAVIL PRAVILNO LI ZACHTOTO SA MI POSO4ENI KATO RAZHOD PLATENI PO BANKA SAS VSI4KI DOKUMENTI
 • G
  не знам дали трябва да е нотариално заверен но наи вероятно заедно с договора ще ти искат фактура ако е от фирма , платежно нареждане за банката , банково извлечение от твоита банка и удостоверение от банката на продавача че дадената банкова сметка е наистина негово . може да ти искат и приемо-предавателен протокол .
 • Y
  nov ili 2 rika
 • V
  Благодаря за отговорите.Сега искам да ви питам :Договора за покупката на прикачен инвентар трябва ли да е нотариално заверен?
 • G
  всъщност и аз скоро получих парички
 • G
  vala73 ако водиш едностранно счетоводство не ти трябва счетоводен баланс и ОПР искат книга за приходи и разходи , инвентарна книга и материална книга . и при мен няма такова нещо което да го гледат отгоре отгоре . поне хората в плевен го правят всичко както го пише дори тълкуват и запетаиките
 • G
  POLY4IH [banan-kitara] PARITE.TO4NO V KRAINIQ SROK.NA 4ETV6RTIQ MESEC.PADNA GOLQMO 4AKANE AMAAAA
 • G
  POLY4IH [banan-kitara] PARITE.TO4NO V KRAINIQ SROK.NA 4ETV6RTIQ MESEC.PADNA GOLQMO 4AKANE AMAAAA
 • D
  Имаме удоволствието да Ви поканим на информационни семинари по Програма за развитие на селските райони 2007 - 2013г., Мярка 111. Предлагаме Ви качествено обучение, което ще се проведе в едни от най-атрактивните туристически дестинации из цяла България. Лекторите са утвърдени експерти в областта на земеделието от България и чужбина. Всеки участник ще получи сертификат за завършен курс по избраната тема. Всеки семинар ще се провежда в рамките на 3 дни – 18 учебни часа (по 45мин). Разходите по настаняване и изхранване се поемат от организаторите, също така и част от транспортните разходи. ******************************************************* KАЛЕНДАР: 25.04.12-27.04.12 “Нови технологии и европейски опит в отглеждането на житни и фуражни култури” Трявна 07.05.12-09.05.12 “Нови технологии и европейски опит в отглеждането на житни и фуражни култури” Албена 09.05.12-11.05.12 „Биологичното земеделие – Европейски перспективи и развитие” Албена 11.05.12-13.05.12 «Съвременни практики и технологии при отглеждането на животни» Албена 16.05.12-18.05.12 «Лозарство – актуални тенденции» Албена 18.05.12-20.05.12 “Нови технологии и европейски опит в отглеждането на житни и фуражни култури” Албена 20.05.12-22.05.12 “Нови технологии и европейски опит в отглеждането на житни и фуражни култури” Aлбена 28.05.12-30.05.12 «Европейски опит в развитие на зеленчукопроизводството в България» Велинград 30.05.12-01.06.12 «Европейски опит в развитие на животновъдството в България» Велинград ******************************************************* За повече информация и записване: www.dabu-edu.org [email protected] Телефон: 058/65-56-39 и 058/65-56-22 Мобилен тел: 0886/744-433
 • V
  Благодаря.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

217 1

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

295 9

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

145 1

Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница

Веселин: Към полицията задължително. Подадохте ли и за предишните случаи? Трябва да ги регистрирате...

286 2

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

705 0