Вярвате ли , че до 20-и Февруари ще получим парите си?

 • I
  Колеги, вярвате ли , че до 20-и Февруари ще получим парите си? И че тогава вече / около АГРА-та/ щяло да има реално масирано стартиране на плащанията по мярка 121 от ПРСР и ако Станишев, Цветанов и Председателите на НАЗ ни излъжат какво ще правим тогава?
 • Банките не питат-те си вземат лихвите,а каде е държавата
 • N
  Колеги, 20-ти февруари мина отдавна а пари все още нямаме по сметките.Как ще се спасяваме по нататък.Какво да казваме на банките и на семействата си?
 • D
  Предната година бе изпробвано,не усетих промяна.
 • A
  какво ще кажите за протес на АГРАТА-ще има журналисти [:flag:] [:flag:] [:flag:]
 • Скоро пари по мерки 112 и 121 няма да има .Току що говорих по телефона с отдел разплащания в ДФЗ и ми казаха че все още нямат нареждания за плащане на проектите и не се знае кога ще има.Помолиха ни за малко търпение.Аз вече не знам какво е това търпение то вече не остана такова нещо у мен.Нямам думи толкова съм бесен.Гадни изроди са всички и заслужават [:gun:] [:gun:] [:gun:] [:gun:] [:gun:] [:gun:]
 • A
  да се надяваме,че няма да ни излъжат то и миналата година на 20 февруари преведоха 2рия транш,но КОЛЕГИ които е чертал мери ливади не е косил какви собсидии да чака,какъв аксиз за гориво да иска и дори някои получиха.ДА СЕ НАДЯВАМЕ И БАНКИТЕ ДА ОТПУСНАТ КРАТКОСРОЧНИ КРЕДИТИ СРЕщУ собсидии за следваща година,да не сме обвързани с дистрибуторите на семена и препарати.
 • N
  Честно казано ми се иска да е истина но много се съмнявам на думите на г-н Станишев ,защото съм лъган много и съм изгубил надежда за по -добро.Ние сме земеделска страна.Нека поне това не затрием като поминък защото няма друго с какво да преживяваме!
 • I
  Не. Няма да е нормално, ако удържат на обещаното. Това ще означава, че нещо им е станало и в България ще стане тварде хубаво. Някой да ме ощипе, че се размечтах!!!!!!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Мярка COVID 1

Здравейте колеги, има ли някой друг в сектор Плодове, който е със сметка в ДСК и още не е...

79 0

Отново не спазване на графика

След като беше създадена от последното ръководство на МЗХГ/ДФЗ-РА добра и похвална традици...

191 0

Продължават ли кръстосаните проверки по животните ЕРД

От другата седмица ще тръгват кръстосани проверки по животни, някой има ли информация.

101 0

Мярка Ковид 19- 1

Какво стана с тази мярка? нали щеше да бъде платена между 28.09. и 02.10.2020. Беше добре...

193 0