Марио Драги---ЕЦБ--дава 3млрд.евро за рефинансиране!!!!!!!!

 • A
  Това е добре-----ще имаме евтина продукция внос от Европа [banan-kitara] ще има опа-опа и пии,яж и се весели!!!!!! и така ще се избегне кризата и ще се преструкторират дълговете!!!!!!!!!!!
 • P
 • A
  така--ако не назначих 10души, ще наемаш сезонни и ще плащаш надници,защото работата ще е повече и така ще се създават работни места-временна заетост!!!!!!!!!!!!Ама за да стане това--трябава да се увеличи бюджетният дефицит над 3,5%--да стигне до 20-30% само тогава ще има растеж---иначе няма потребление,всеки консумира ограничено,колкото да преживява и да не умре от глад--вижте една тема има за милионери!!!!!!!!Там има извадки от вестници!!!!!!!!!!!!
 • V
  Някои нямат като приоритет развитие на икономиката и вдигане на БВП. Имат за цел да остискат финансовия дефицит в рамките на 3,5% ,да си вдигнат рейтинга и да си отидат в САЩ .Това ще им осигури по скъпо платена работа там.Що се отнася до БГ вече сме фалирали ама още не го знаем. Това е мое лично мнение.
 • M
  И как си представяш колега,че като увеличат субсидиите и аз хоп ще назнача десет човека. Ако се занимаваш сериозно със земеделие ще трябва да си разбрал,че мераклии за работа в селското стопанство няма. За съжаление теориите,които развиват професорите из институтите и паркетните мижитурки из министерствата,нямат нищо общо с обективната реалност. Толкова много станаха платените-поръчкови изследвания в името на нещо,обаче нещото се оказа лъскаво,но съшито с прогнили конци.На кой още не му прави впечатление,че всичките им там теории и разработки в крайна сметка не сработват.Притеснявам се,че след поредният глупав опит в край на крайщата току виж последвали китайският модел!
 • A
  Тогава ще стане както през 90-92г. опашки по магазините за продукти----по добре да вдигнат субсидиите за да се увеличи трудовата заетост и намали безработицата,а парите за субсидии ще дойдат от ЕЦБ и от банките!!!!!!!!!!!! [dalavera]
 • P
 • A
  Доло горе там сме [:slap:]
 • P
  вие сте за уолстрийт направо
 • P
 • A
  Не са глупости ,а самата истина.
 • P
  ВИЕ ДВАМАТА НЯМА ЛИ ДА СПРЕТЕ ДА ПЪЛНИТЕ ФОРУМА С ГЛУПОСТИТЕ СИ [angry]
 • A
  Единствения изход от кризата е да излезем от Европейския съюз и да забраним или ограничим вноса на продукти произвеждани в Българиа.Членския внос който внасяме като членки е главозамайващ.
 • A
  тя им ги дава,за да не фалират--а те като ги вземат на 1,5% годишно с тия пари ще купят облигации на 6-7%годишна лихва и така ще се подпомогнат!!!!Иначе ще фалират и банки и правителства---ЕЦБ си ги вади от трезора тези пари и ги дава за да подпомогне икономиката, а не със цел печалба-----сега е момента и България да продава дълг на 6-7%,защото има кой да го купи--банки подпомогнати от ЕЦБ!!!!! Ако не даде тези пари ЕЦБ--всички в Европа фалират и става мизерия--затова тя ги дава с цел подпомагане да няма катаклизми,вълнения и сътресения на пазара!!!!!!!!После чак след 3-5год. ще си ги вземе обратно--с нискалихва,дотогава банките трябва да са спечелили от високата лихва на която са препродали тези фин.средства!!!!!!!!!!!!
 • M
  Колега,как мислиш,Европейската централна банка,като дава тези пари,дали не си е сметнала печалбата от лихвата?Тази главница и лихва,кой мислиш ще я връща-държавата!Ами държавата от кого смяташ,че ще си прибере парите?В момента се правят всякакви опити да се отложи смъртта на еврото,пък може би и на целият ЕС.За какво мислите Меркел би път до Китай?
 • A
  40лв. също са малко---------там има и от бюджета и от еврофонда--а тука от бюджета е 3лв. затова там има много работници заети в селското стопансто и по малка безработица--а тук как да ангажираш и назначаваш хора???????затова нашите ходят да работят там--а не тука!!!!!!!!!!!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Българско Сиво Говедо и Сиво искърско говедо

Здравейте имам няколко въпроса и ако някой знае ще съм благодарен да сподели информация. О...

40 0

Субсидия

Здравейте, някой може ли да ми каже, ще има ли фирми за продаване на орехи и да ми каже ко...

162 0

МЯРКА 11

Има ли информация за плащанията по мярка 11 за кампания 2019г ? По индикативния график...

238 0

oбвързано подпомагане

Колеги, на много от нас бяха намалени плащанията, знае ли се дали ще бъдат изплатени и ког...

107 0

Овце и кози

Боре Бомбата: Трябва ти бюджет около 30 - 40 бона, 1 - во трябва да се осигуряваш като фермер 1 2 години...

186 1