Трактори Ландини

 • N
  Колеги от скоро имам ландини 210.Споделете вашите наблюдения и знания за тази марка трактори като цяло(за всички модели).
 • M
 • I
  niki 4estito i ti ot opticom li go vzima landa
 • D
  ники аз нарочно кутията я взех техно че тея фул екстри не ми се нравят.сервиза им е супер на оптикома,добра база имат.някъде около теб Ники имаше арендатор с такъв трактор като твоя ама не мога да се сетя къде.и колко да вземат като всички останали 30-40 лв на час работа.имам телефони на сервиза им ако ти трябват за нещо да ти ги дам.и оптиком не са като Ири треид да нямат сервиз,или като агромашина да си нямат вяра на тракторите и затова да имат резервни ако ти се счупи твоя докато го оправят.
 • N
  Имам и друг избор адаш в Гърция на 120 км. от мен но с ВИЗАНТИЙЦИТЕ неща да се занимавам
 • N
  Адаш ти нямаш и голям избор със кой друг сервиз да работиш .За Ландини в БГ. е само Оптиком .А и Ст. Загора ти е близо,има няма 150+150км за сервизната кола че те взимат като такси на пиаца/аерогарата/ .
 • N
  Благодаря на Лесов и Динко. Какво ще кажете за скорости comfort full tronic 32+24. Да не би techno да е бил по добър вариант за нашите условия.Моят е внесен от вън. Лесев и аз разбрах че в Стара загора сервизът бил на ниво,смятам с тях да работя.
 • P
  първо честито да го караш със здраве аз имам ландини митхос 100 от 2004г и съм много доволен с механична кутия и електрохидравличен ходонамалител(половинки под товар)на 4200мч до преди 2год освен плуг и брана друго не бях му закачал. сервиза на оптиком ст загора е добър
 • D
  аз имам пауър мондиал 115.супер е ,особено съм доволен от дигателя перкинс.работи като камион,не като трактор и кутията е механика пълна.общо взето го взех моя заради сервиза и двигателя,друго не съм гледал.ти нов ли го взе ?

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

JD 6420 проблем в навеса

димитров: сьщият го имам сьс същия проблем поправиха го но не напълно сега вдига от копчето но не па...

30 2

Мнение за трактор Deuts Fahr 5080d

Правя тази публикация с цел помощ... Един колега от моя край ще взима нов трактор и иска...

44 0

Беларус ЮМЗ-6КМ

solun1: Ползвал съм акумулатори на МОНБАТ 12в/180а и пусков ток над 1200а - на ЮМЗ и на МТЗ82. Зим...

213 2

Беларус 921

Здравейте колеги.Имам въпрос за беларус 921-лозарски на старо,който се продава и имам инте...

103 0

Владимирец

Здравейте, търся да си купя тапата на отдушника на навеса, която е и нивомер.

100 0