субсидиите за площ

 • R
  she vidim koi shtastlivtsi dneska she imat [dalavera] ) ili izobhto dali nqkoi she ima prevod ))
 • W
  тъй!и с тебе ли да спорим!?аз разбирам разликата между 2 кила домати!ама разбирам и разликата между кило мамули в генерал тошево и кило мляко във вълчедръм!а за разлика между германци поляци и българи ще ми говориш когато в българия почне да се пройзвежда поне ШКОДА!когато има заводи на NOKIA!или уатобани като във ФРГ!
 • S
  Валентин явно няма нужда от субсидии, ама другите имат.Толкова ли е трудно да се разбере,че живееме в една държава без мита и граници с немци,поляци ,румънци и пр. и като те имат субсидии трябва да имаш и ти иначе стоката ти не е конкурентна по цена. То е все едно на Минчо от Пазарджик да субсидираш кило домати с 50 ст./кг а на Гошо от Враца да не даваш нищо или примерно 10 ст/кг.
 • W
  ами да ще спорим!защото малка и бедна държава като българия с малък и дефицитен бюджет не може да си позволи да субсидира износа на печеливш отрасъл а покрай него да субсидира и банките!когато икономиката която пълни хазната на българия стане толкова развита и печеливша като ония държави дето давате за пример тогава българия може да си позволи финансиране и на космически програми и изследвания не само на селско стопанство!
 • V
  Утре е работен ден, та дай боже да има [dalavera]. Макар че и аз не вярвам.
 • B
  Пари няма,и утре няма да има защото е събота,но темата ви е мн интересна.Защо се дават субсидий.Защото цената на зърното трябва да се контролира и това е единствения начин.Както има ОПЕК за петрола който решава за цената така е и за зърното.Защо си мътите главата като няма да разберете за какво става въпрос.Мене ме интересува само да си взема парите и да си платя банките до другата година.И почвам на ново кредити.
 • V
  Валентине, няма смисъл да се спори с теб. Хората някои неща са ги измислили и написали много отдавна. Пък и Пешев е прав, не е това темата. Единственият неоспорим факт е, че днес пари няма. Чакаме утре [dalavera].
 • P
  добре че се придържаме по темата и то тема интересна на всички предполагам спорове могат да се провеждат и в чата без да се пълнят темите с спам
 • W
  И ДОКЪДЕ СТИГАМЕ-ПОВЕЧЕ ДДС ПОВЕЧЕ ПОДПОМАГАНЕ!ПОВЕЧЕ ПОДПОМАГАНЕ-ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДДС-ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПОДПОМАГАНЕ!ДОКЪДЕ!?????ДО БЕЗКРАЙ ЛИ!?
 • V
  По-голямото търсене води до по-голям търговски оборот, до повече ДДС в бюджета и данък печалба. Така че има смисъл и то голям.
 • W
  ДА!АМА ЩОМ ИМА ТЪРСЕНЕ ИМА ЛИ СМИСЪЛ ОТ 'ПОДПОМАГАНЕ"!??????
 • V
  Е никъде де? Произвеждаш пък белким някой го купи. като не ще намаляш цените. Като пак неще го изхвърляш и спираш да произвеждаш. Та в тоя ред на мисли щом зърното има търсене има смисъл да се произвежда и ще продължава да се произвежда. Храната се получава от влагането на различни суровини по определена технология, за да се получи краен продукт, годен за консумация.
 • W
  А ЧЕ НЕ МИ Е ЯСНО "ХРАНАТА"ОТ КЪДЕ СЕ ПОЛУЧАВА!??????ИЛИ КАК СЕ ПРОИЗВЕЖДА!????
 • W
  АМИ КЪДЕ ТОЧНО Е КАЗАНО ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ КУПУВА И ПОТРЕБЯВА!?????
 • V
  Валентине, едно е да се изхвърля храна, друго е суровина. Зърното е суровина. Не дъвчеш жито, ами хляб, нали?
 • V
  Ти кога и къде чу за свръхпроизводство на зърно. Щото в света бая гладни има.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Българско Сиво Говедо и Сиво искърско говедо

Здравейте имам няколко въпроса и ако някой знае ще съм благодарен да сподели информация. О...

40 0

Субсидия

Здравейте, някой може ли да ми каже, ще има ли фирми за продаване на орехи и да ми каже ко...

162 0

МЯРКА 11

Има ли информация за плащанията по мярка 11 за кампания 2019г ? По индикативния график...

238 0

oбвързано подпомагане

Колеги, на много от нас бяха намалени плащанията, знае ли се дали ще бъдат изплатени и ког...

107 0

Овце и кози

Боре Бомбата: Трябва ти бюджет около 30 - 40 бона, 1 - во трябва да се осигуряваш като фермер 1 2 години...

187 1