Цена на заешко месо

 • B
  Колеги , някой може ли да ми каже как върви цената на кг. заешко месо и къде се изкупува ?
 • Y
  Не се заблуждавайте с тези зайци.В България няма търсене на заешко месо.Българина консумира предимно пилешко,свинско и рядко телешко. По соц. времето бяхме на второ място в Европа,след Унгария по производство на заешко,но всичко се изнасяше. Днес Фрация търсела по 60т. на месец заешко,Италия и Германия по 50т. Ако това е вярно нали разбирате,че за да се случи,трябва перфектна организация. И първо трябва организацията,а след това всичко останало. Новото поколение не знаят да отглеждат животни.Едно семейство за да живее нормално трябва да отглежда най-малко 500 майки и всеки месец да предава по няколко хиляди зайчета.Това е адски труд.В чужбина всичко е механизирано.
 • J
  Здр те искам да попитам имам 218 заека любител съм и ги гледм за удоволствие но мисля да започна да продавам трупно и живо но нямам мн пазар зайцитеса крастоска от немски гигант и пешеруда хранят се с люцерна,овес,царевица и стартер смеска за малките къто килограми от 5 до 7 кг.живо тегло а теупно е от 2.300 до 3.600 ако има интерес пишете.
 • K
  Не ме занимавай с твойте замръзналци,клани незнайно каде и кога.Купувам само живи зайци.Останалото е .........фирмена тайна.
 • I
  Айде кажи ги цените, аз като имам зайци ги пиша веднага? Кажи ги, който има ще ти продаде. Да видим каква е хавата дето се вика, защото аз по теоретичните ми схеми мога веднага да продам на който и да е магазин за 9 лв. с ДДС и всички необходими документи, с 50 ст. за мене, от които към 30 ст. печалба и 20 разходи. Ако искаш ще ти дам, а ако ти ми дадеш добра цена ще купя от тебе.
 • K
  Пак се опита да кажещ нещо умно но както винаги не ти се получи.За разлика от преди няколко години познатите ти вече ТЕОРЕТИЧНИ схеми не са актуални.Нещата малко се попромениха.И както и това и много други неща вече са по-гъвкави.За заинересуваните-телефона ми е 0884-744-879.Изкупувам зайци при определени условия и цени.И ИДВАМ ДА ГИ ВЗЕМА СЪС СОБСТВЕН ПРЕВОЗ.Ако се договорим.
 • I
  Не разбрахте ли че тези ваши схеми не работят в нашата страна... ------------------------------------------ Рико ще ти ги купи, той знае как работят схемите в нашата страна, а пък яко някой знае колкото него или малко отгоре да обясни какво стана с бранша и проработи ли в нашата страна? Ако не знаете ще ви кажа: 1. Едни произвеждат; 2. Други купуват, колят и дават на магазините; 3. Магазините продават; 4. Клиентите купуват. От всички важни са само клиентите и цената, която могат да платят, а не кояго първите трима по веригата мислят за правилна. Когато цената, която могат да платят клиентите е 10 лв. или 8.30 без ДДС, в нея трябва да се вместят всички, а на практика при тези цени на фуража не може да се вмести никой. Остава всеки да продава на който намери и затова никой не купува.
 • G
  Не мога да пратя лични,пратете ми вия със телефоните си за връзка да се разберем за тези заици наи накрая,кои ще ги купува и кои ще ги яде аз съм от Годеч и телефона ми е 0885297985 Радо
 • M
  Напълно вярно
 • B
  Честит да е и на теб 2.600кг си е иделно зайче
 • K
  От 3 кг.живо излиза от1.800 до 1.900 трупно.От 2.500-2.600 живо фирата е 1 кг.Плюс минус 50 грама.Е точно такива хамстери са ти пратили от Фрация. Честит ви Трифон зарезан.
 • R
  Иванов,Върбанов-не ви ли омръзна да ни просвещавате....Преди години познатия ни милионер Ковачки реши край Плевен да прави "заводско пройзводство на заешко месо"-резултата се разбра,а бившия председател на асоцияцията си замина-бог да го прости...Не разбрахте ли че тези ваши схеми не работят в нашата страна...
 • I
  Зайците не са дребни, получени са от стандартни бройлери по 2.8 - 3.0 кг. живо. Внос от Франция. Годността им е 1 година, като на всяко замразено месо, с тази разлика, че никоя държава не държи резерви от заешко, за да има старо. А и в магазините не може да се продава прясно(охладено) заешко, защото не е оборотно. Преди 1-2 години обяснявах как празнотата на пазара и вироглавието на участниците винаги и във всички браншове вадят до заемате на нишите от външни търговци. Това и става в момента и дори не това месо е проблемът, а едно друго, готово плато от няколко порции, което само се подгрява и вече навлиза широко във веригите и то на много ниски цени, защото в големите даржави от ЕС се прави в огромни заводи, не кухни. Докато вие мъдрувате светът лудува и последните влакове се изнизват от гарата.
 • A
  Иванов, тези малките зайчета кога са замразени? И цената въобще не е на промоция, но явно тези са по твойта схема където "всички" печелят по веригата
 • K
  Чък па зорлии.След като може да се намери и на 8 лева.Прясно.
 • I
  Ако има зорлии мога да им продам замразено по 1.5-1.6 кг. труп на 9 лв. с ДДС и документи, на промоция!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

P

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

574 0
К

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

478 5
I

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

1243 0
I

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1735 2