Zetor Proxima Power 120 или New Holland T5050?

 • M
  Здравейте.Спрели сме се на този трактор Zetor Proxima Power 120 някои може ли да ми кажи нещо повече.Освен Zetor се колебаем и между New Holland T5050 и Kubota M108S.За тях също ако може нещо повече.
 • D
  а аз не се хабя за такива като вальо.
 • P
  динко не се хаби
 • D
  а и вальо щом с 1000 говеда няма нов трактор....сляп си Вальо,сляп си.добере че е форума да ти ги отворим малко че или си в някое село заторен като отец Паисии и пишеш нова история славянобългарская или си гламав много.
 • W
  ще ти се
 • D
  да става шоу Стан,не за друго.аз съм започнал с Булгарче вальо.и целта ми е била да не завърша като теб с Булгарче.ти го каза за 6 те милиона ,явно не помниш,води записки като колежа.ми какво ревеш като недарена сватя на сватба че си с кошница и как другите купуват трактори за 80 хил западни машини-всичко е кредит поне при мен е така.
 • S
  Няма значение ти маи не си наи грамотния като ти чета постовете по нагоре
 • W
  опонирам и философ се пише в българския език
 • S
  Колеги какво му обръщате внимание на Walentincho не е заслужил дървен филусов много ми приличаш на maxim от другите теми винаги упонира.
 • W
  начи нищо не разбираш от СЕЛСКО СТОПАНСТВО!1-во познавам кравари който притежават над 1000 говеда и то не са хиляда човека ами 10-20!нито един от тях не кара нов трактор било то и от най-евтините(беларус)така че теориите за богатите кравари си задръж за университетския си мозък!а пък и в университет в англия да си бил не схващаш каквра е разликата в работата с 50 крави и 1000 дка земя!ЗАЛУДО си харчил парите на баща си и майка си да търкаш чиновете!и ще нещо да те светна-кравар със заем не се развива!а пък не ми и дреме дали ти мислиш за 6 000 000 българи ама помисли когато се репчиш че нали си най-големия работник у държавата щото ореш сееш и жънеш и за това ти се полагали най-големите благини като нов трактор с чалгиика в него или да правиш авто-парад на трактори последен писък на техниката!
 • D
  ама Вальо защо си мислиш че хора животновъди не се стремят да постигнат нещо след като са решили да се развиват.мои познати и с 30-40 крави са с нови трактори,нови инсталации,ама и те като нас са си заложили гъзовете,а това че теб те е страх да отидеш до банката ,ами караи си Болгарчето,да ти е честита и новата скоростна кутия която му търсиш.и мисля че не съм човека които да мисли за 6 млн. граждани.
 • D
  разликата моето момче е такава каквато да си учил в някакъв си колеж и университет.чатна ли ти колежанския мозък?то е все едно за 1000 дек не е нужна инвстиция ама за 5 хил трябва нали,както и за 50 крави за да не акаме по полето или в млякото....
 • W
  и пак да ти реча мойто момче дай боже и на краваря с 30 или 50 крави нов трактор за 80 000лв! [:namigvane:] или ше кажеш че на краварите не им трябват трактори само на......тебе ти трябват!и само да те светна да имаш колко щеш декари и да си който там щеш системата позволява едни да преяждат като си подменят техниката когато им е кеф и други да гладуват и да лежат под ръждивите болгари!така че заповеди от сорта МЪЛЧИ си ги запази там за личния персонал!и когато ти се каже"черно ти дупе мецо" аре маааааалко да помислиш как стоят нещата не само за тебе ами и за 6 000 000 народ още в тая държава!
 • W
  ми няма да мълчим мойто момче щото май не ти е ясно че за краваря с 10 крави няма и болгар за него а пък за краваря с 30 или 50 какво има!?????я кажи кат си толко отворен каква е разликата в работата с 50 крави и 1000 дка земя!?????
 • D
  ми като не знаеш си мълчи по въпроса.щото и аз познавам кравари с 10 крави или 10 овце и и хич не им дреме че акото им пада в млякото.същата работа е на полето дали ще си оакан целия защото си лежал под трактора докато го ремонтираш или ще си пафкаш цигарата и слушаш чалгиика си е сериозен въпрос нали?
 • W
  да ти кажа ама като нямам честта да работя с нови такива машини-как да ти кажа(колко крави ще издои)!разбираш ли ква е фатката- на колко хора се пада тая чест-да знаят предимствата и недостатъците на това или онова!щото повярвай ми познавам мноооооого кравари и овчари!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Мнение за трактор Deuts Fahr 5080d

Правя тази публикация с цел помощ... Един колега от моя край ще взима нов трактор и иска...

23 0

Беларус ЮМЗ-6КМ

solun1: Ползвал съм акумулатори на МОНБАТ 12в/180а и пусков ток над 1200а - на ЮМЗ и на МТЗ82. Зим...

200 2

Беларус 921

Здравейте колеги.Имам въпрос за беларус 921-лозарски на старо,който се продава и имам инте...

93 0

Владимирец

Здравейте, търся да си купя тапата на отдушника на навеса, която е и нивомер.

93 0

Мнение трактор landini 7-210 и John Deere

Здравейте колеги, какво ви е мнението за ландини 210 слаби места, подръжка и общо взето вс...

275 0