бок- пазачи?!

 • C
  Колеги,\r\nКаракачанските кучета най- добрите пазачили ли са? \r\nКоя е най- удачната за закупуването им ВЪЗРАСТ?\r\nОт каква възраст започват и приключват ваксините ? От къде е по-добре да купи куче от развъдник или от частен стопанин На каква възраст достигат разцвета на своята охранителна способност?\r\n\r\nБлагодаря предварително.\r\n\r\nЧестита нова година!
 • V
  http://www.farmelata.com/node/34
 • V
  Има много добри кучета на Плана . Гледа ги един колега казва се Росен .Вижте - Еко ферма " ЕЛАТА "
 • L
  Да ви е честита новата година. Ималия още старата порода каракачанското куче.Ти имаш ли от тях
 • S
  Каракачанското куче е една от най-старите породи кучета в Европа. Създадено да охранява стадото и имота на стопанина си, то не се колебае да влезе в бой с вълк или мечка и да защити семейството му и него самия от всякаква опасност. Неговите предци започват да се формират още в 3 хилядолетие преди Христа. То е потомък на кучетата на траките, най-старото население по българските земи и прочути животновъди Съществена роля при оформянето на каракачанското куче са изиграли прабългарите, довеждайки своите кучета при преселението си Името си каракачанското куче дължи на каракачаните, пастири-номади с тракийски произход Смелостта и чувството за собствено достойнство на каракачанското куче, съчетани с изключителната му вярност, го правят незаменим приятел и помощник. ИМАЛИ СМЕ И ОТ ДВЕТЕ ПОРОДИ ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА . СПОРЕД МЕН КАРАКАЧАНСКОТО Е ЗА НАШАТА ДЕЙНОСТ
 • S
  Българското овчарско куче [БОК] е нова порода създавана в България през последните десет години от любители. За основа в селекцията се използва утвърдената стара местна порода каракачанско куче използвана още от древните траки по нашите земи за охрана на стада и имущество. За постигане на по-висок ръст базовата порода каракачанско куче се кръстосва със значително по-едри чужди породи като Кавказка овчарка, Средноазиатска овчарка, Московски страж, Санбернар, Ландсир, Нюфаундленд.
 • I
  kolega i kakva e po tochno razlikata mejdu BOK i karakachanka,predvaritelno blagodarq.
 • S
  Много е важно първо да провериш родословието на родителите. В днешно време много ги кръстосват с различни породи за да изглеждат по-големи и страшни. Към момента, аз също търся качествено БОК, така, че ако някой има нещо, нека сподели.
 • S
  Iskam samo da pod4ertaq 4e ima golqma razlika ot BOK do KARAKA4ANKI
 • S
  BOK
 • V

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

K

Ферма за охлюви

Vili nikolova: Един приятел има ферма и засега е доволен от печалбата

355 2
С

Ентомофагия

Здравейте! Замисляли ли сте се някога относно това какво ще ядем след 10-15 години? Или с...

279 0
M

Изкупуване на охлюви за реализация в чужбина

Здравейте! Нов съм във форума и като цяло отскоро обмислям идеята да се занимавам с не6т...

1590 0
H

Как да създам ферма за охлюви

proba: Здравейте интересува ме как мога да започна да се занимавам с охлюви.разбрах че едно от на...

1839 3
N

Начинаещ охлювъд

Ivanov_i_brat_my: Разумния човек не се интересува дали в страната има пазар, а дали той може да си продаде п...

7310 1