Пари за НР1 и НР2

 • J
  Колеги някой знае ли какво стана с тези схеми защо на някой са платени на други не?\r\nДнес се свързах със служител на ДФЗ и ми казаха,че не съм попаднал в групата на калкулираните били правили нови калкулации.\r\nНа някой да са минали с този предтекст?
 • M
  До колкото четох сроковете са до края на годината, така че би трябвало да е скоро. Колегата в другата тема беше звънал да пита и са му казали, че за агроекология е до 19 този месец срока (т.е. другата седмица би трябвало да ги изплатят).
 • V
  да се надяваме!
 • J
  Ще имaли.пaри скоро по нр1 нр2 и aгроекология
 • M
 • A
  тези необлагодетелстваните са с наклон и не са подходящи за обработка и не ги субсидират--ЗАЩОТО: торта се свлича надолу и не се тори качествено и са непродуктивни и е малък добива...........и аз мислех една лива 15дка--ама се отказах!!!! Идеята е да се обработват тези терени при реките и раннините--а хълмистите да са пасища!!!!такива били инструкциите от Европа--а те щом дават парите за субсидии,значи те командват и трябва да ги слуша ме!!!!Ако я бях засадил тази ливада--и аз нямаше да получа--те ме предупредиха......... с хълмистите терени да не се занимавам,а само в ниското и където има напоителен канал!!!!! То затова са тези служби за съвети в земеделието----да дават консултации!!!!Сега ако не Ви ги платят---си остава за ваша сметка,ама по добре се ориентирайте долу в равното--там и почвата е песъклива край реките и по лесна за обработка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Успех на всички---и дано си покрият разходите,че иначе няма смисъл!!!!!!!!!!!!!! Много труд на вятъра!!!!!
 • B
  КОЛЕГИ ДНЕСКА ХОДИХ ДА ПУСКАМ ОБЖАЛВАНЕ ЗА НЕДОПОСТИМ СЛОЙ В КОЙТО ПОПАДАХМЕ КАТО ЧЕРТАХМЕ.ОБАЧЕ В ОБЩИНСКАТА СЛУЖБА ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ ИМА СПИСЪК НА ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА ОБЖАЛВАТ НО МЕН МЕ НЯМАШЕ И МИ КАЗАХА ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД.ПОСЛЕ ХОДИХ В РАЗПЛАЩАТЕЛНА АГЕНЦИЯ И ОТ ТАМ МИ КАЗАХА ЧЕ НЯМАМ НЕДОПОСТИМ СЛОЙ И ДА ЗВАНЯ В СОФИЯ ДА ПИТАМ ЗАЩО НЯМА ПАРИ ПО НР1.НЯКОЙ ИМАЛИ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ И КАКВО ДА ПРАВИМ ЗАЩОТО ОБЖАЛВАНЕТО Е ДО 20ти.
 • S
  Ние също имаме по НР1 по 14лв.
 • E
  Колеги някои има ли информация за този недупостим слои?От кога може да се обжалва?
 • N
  Някой да има преведени пари за СП?
 • V
  На мен ми казаха че имам декларирани площи които са в недупостимия слой което си е точно така и аз ги обработвам и ще ги декларирам като такива.На 3 януари ще излезе списък на ДФЗ с такива като мен и с проблемите и.Срока за обжалване пред министъра е до 20януари и тогава ще се реши какво да ги правят тези слоеве. УСПЕХ
 • P
  аз имам по нр1 но са по малко
 • V
  i az niamam pari a i ne moga da se svarja sas sofia

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

213 1

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

292 9

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

142 1

Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница

Веселин: Към полицията задължително. Подадохте ли и за предишните случаи? Трябва да ги регистрирате...

285 2

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

703 0