Някой да знае за субсидиите на площ

 • D
  Колеги след тая голяма стачка някой да разбра кога ще се превеждат субсидиите на зърнопроизводителите.
 • V
  i az imam takava informaciq che prez qnuari e subsidiqta
 • D
  Vesii vesii !!! Пробвал съм да вляза в такава организация и ме отрязаха. Исках да стана член на асоциацията на младите фермери - там са па какво да ти говоря. Всичките са политически обвързани. И в момента имам чувството , че някои се опитва да се сближи и да се каращиса яко с властта, но не става. Познавам големи арендатори, които не искат да имат нищо общо с тази организация. Ние сами се цепим и се караме. Докато е така ще правят с нас които каквото си поиска. Хората на запад са обединени в едно и няма значение голям ли си малък ли си. Всички работим и храним семейства.
 • V
  Имам информация от днес от банка (нарочно не уточнявам коя), че са получили мейл във връзка с кредитите срещу субсидии, че се готвят да плащат по СЕПП през януари. И специално до Дикси: Няма кой да ти потропа специално на вратата, за да те пита какъв зор имаш. Като имаш проблем включи се в съответната браншова организация, за да има кой да ти защитава интересите. Ако чакаш някой да ти даде нещо даром или ей така просто да се сети за тебе ... . Нали знаеш, че на дете дето не плаче, не му дават да суче.
 • D
  Хора вие знаете ли че в Румъния които са по-европейци от нас селяните вземат по 40 евро на декар субсидия!!!!!! Как ви се струва това а те да не са нещо повече!!! Е ама май имат политици дето мислят за народа си а как мислите !!!! Що ходили тракторите ----Не само това ами ще ви притискаме да знаете че и ние сме хора !!!!!А ако трябва ще зи сменим Търново е по-добрата столица !! Така че мислете --идиоти !!! [:d uel:] А за бентлитата хората са ти заработи ли не са КРАЛИ КАТО ВАС А СА РАБОТИЛИ !!!ТО КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!!!
 • W
  Какъв дефицит ве баце сутринта във вестниците пише-столичното НАП събрало с 400 и нам си колко милиона повече!!!!! [:slap:] е къде са аджеба тия 400 000 000 повече и къде са си нормалните събирания!????????КРАДАТ ГИ ТИЯ МРЪСНИЦИ!ВСИЧКИ СА ЗА ЧИСТЕНЕ!
 • B
  Еее 1 Март... що не ги отложат за 2013... тъкмо да си пооправят дефицита
 • I
  НАЗ даде срок на правителството до 31 януари да започне изплащането на субсидиите, но на мен ми се струва, че настройката на Дянков (мътните да го вземат) е да започне от 1 март. Засега няма информация.
 • S
  Скоро няма да започне изплащане на субсидиите за единица площ.
 • W
  Нещо ми се върти в главата нали като си тръгваха от София тоя Радослав или Радославов ли беше дето е председател или заместник на НАЗ прочете някаква декларация!Май звучеше като заплаха до края на януари.............нам си кво си,нам си що си!Да не би да им бяха дали (на правителството) срок до януари да почнат да плащат!?!?Не ги помня точно щото тва за мене си остана една пародия!
 • B
  e po kolkoto tolkova vuprosa e koga 6te zapochnat da gi izplashtat ??
 • L
  Само Дянков знае!
 • T
  neznam ot kade 4yh mislq 4e ot nqkoi kolega zarnoproizvoditel,kaza 4e 6teli da badat okolo 25 lv nesam sigyren de
 • P
  [bi4]
 • D
  Съгласен съм с теб. Аз също не разбрах защо стачкуваха, като не чух едни точни искания и при това, че има 12 браншови организации никой не е идвал да ме пита аджеба аз какви проблеми имам. Но както и да е значи за субсидии още нищо не се чува.
 • W
  Ами баце те незнаят и за какво ходиха в София!Само се превърнаха в маши на мафиотите и напомпаха рейтинга на ебатети бойко пред запада-видите ли те стачкуват и ме обсаждат у софето ама аз съм твърд и непреклонен и им надвих и ше си правя квото искам в държавата!Такива тактики и манипулации мое да ги роди само един кадър на ДС!Ще им даде няма да останат без пари щото ще има санкции от ЕС!АМА ВСИЧКО БЕШЕ ЕДНА ПАРОДИЯ!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

K

Кога мога да изкореня стара овощна градина?

Искам да изкореня стара овощна градина от сливи и на мястото да създам нова от череши.Тъй...

178 0
D

Млад земеделски производител

Някой знае ли кога ще изплащат субсидиите на младите земеделски производители? Според граф...

306 0
C

Обвързано подпомагане

Т: За сега пълно мълчание.Юоже би графика няма да бъде спазен.

334 1
А

Подпомагане за сини сливи

Р: Ами коя слива ,ако не синя,може би сливата на Мата Хари ще подпомагат.

419 1
B

Българско Сиво Говедо и Сиво искърско говедо

Здравейте имам няколко въпроса и ако някой знае ще съм благодарен да сподели информация. О...

317 0