Независимост от мандрите

 • N
  Какво става с прословутата наредба за директните продажби.Някой работели за постигане на изискванията.
 • M
  Много е трудно да промениш народопсихологията на българина.Едни знаят и могат,но нямат средства,други го правят от немай къде наистина,но и не желаят да възприемат нищо съвременно.Съчувствам на хората,които си обичат животните и се стремят да постигнат нещо,но безпаричието ги блокира.Трябваше подхода на държавата към този отрасъл да е друг.Наляха се пари в мандри за чудо и приказ,но за тези,които произвеждат суровината не се задели почти нищо.Някои млекопреработватели се захванаха и с млекопроизводство,но дочувам,че не са доволни от резултатите.Не е същото да купиш млякото по 40ст. и да го произведеш с такава себестойност!
 • N
  Трябва да изкореним определението " препитание от немай къде" за животновъдството.Това е бизнес и професия които си имат своето място в икономиката ни.Време е да спре начинът на отглеждане и селекцията при животните ни прилягащ по скоро за зоологически те градини,и тогава да поискаме подкрепата на онези юнаци дето ги избрахме да създават наредби и закони в наша полза.
 • N
  Важно е че се постави началото.От тук нататък трябва инициатива.Наредби и закони се променят и подобряват.Българските животновъди оцеляха в още по трудни времена.Сега трябва да се мисли в посока на развитие.
 • N
  Важно е че се постави началото.От тук нататък трябва инициатива.Наредби и закони се променят и подобряват.Българските животновъди оцеляха в още по трудни времена.Сега трябва да се мисли в посока на развитие.
 • M
 • I
  Наредбата е мъртво родена защото ке прави от некомпетентни хора от страна на животновъдите! Направи се едно голямо нищо, което не действа и за съжаление изчерпа възможностите нещо да се направи в тази област. Единственото, което остана е да се кара по старому, всеки да продава нелегално и като види представител на асоциация да му върже една тенекия отзад и накъдето му видят очите.
 • M
  Тази наредба я написаха,като по-скоро си измиха ръцете.Нямам против изискванията,но разрешеното количество(за краве мляко)прави трудна възвращаемостта на инвестицията.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Колко мляко дава една коза като ббм

От известно време мисля дали да не си купя малко кози да спра да работя за хората а да раб...

143 0

Кaкви сa цените нa млякото в моментa и кои облaсти?

Здрaвейте колеги, кaкви сa цените нa суровото мляко и в кои облaсти, зa Ямбол и окръгa ?

433 0

Окозване

Здравко: Препоръчвам ти на 3-ия ден да започнеш да й даваш по-малко храна от обичайното. Нека това...

170 1

Печели ли се от кози

Kolega!: Колега, моят съвет e бегай от козите. Не е просто стока да се гледат. Отглеждането е специ...

649 2

Моля за съвет

т: Не го прави, по добре проси в София, ще си по-добре, поне ще си на печалба. В момента в к...

793 2