Питане и съвет за косачка

 • N
  какво мислите за тая косачка
 • F
  http://www.emo-fiko.blogspot.com/
 • M
  колеги ,никой не позна това какво е и за какво се ползва.единствено познахте че е за трактор за навесната .имаме такава ==дробилка за слама ---след жътвата ако комбайната няма сечка,се закача на трактора надкрачваш намлията и това раздробява сламата посредством синджири които се въртят с доста добри обороти. .а за колегата където си търси косачка ,поне да каже какви предпочитания има а не да се гадае или да каже за какъв терен ще се ползва,прикачна или не и тем подобни..
 • T
  Това според мен е косачка за косене на листата на лука, преди да се извади с луковадачка. Поляците ги произвеждат и тя коси между гумите където е лехата на лука - 1 метър.
 • W
  и аз съм руски фен ама все боб,все боб.....нали знайш!Фатката според мене е че в животновъдството не навлизат толкова модерни техники и технологии не само за косене ами за доене за почистване на оборите и т.н. а всички хора кльопат мръвки и пият мляко!Ама малко хора знаят как стигат до масата тия продукти.виждал съм прекупвачи на животни толкова са се УЯЛИ И НАДЕБЕЛЕЛИ ОТ МЕСО И ВС ДЕЛИКАТЕСИ МАМИЧКИ СЪРЦА И ДРОБЧЕТА ама иначе ако ги прегнеш да доят или да се грижат за фуража ще забегнат веднага!На животновъдството никой не обръща внимание само ако има кво да изцицат от него тогава!
 • R
  Това май става само за райграс,
 • E
  Да колега и ти си прав!!! АЗ поне съм си фен на руското и бях "изключил" за подобна опция... Но все пак си държа на мнението че това не е косачка...
 • W
  Е що трябва да я прикачваш отзад,че да ти върви в следите на гумите!? Може да е за трактор за предна навесна и преден силоотвод!Ама все си мисля че тия дето имат трактори с преден вал и навес няма да седнат да косят НИКОГА И ДА ГЛЕДАТ ЖИВОТНИ!
 • E
  Според мен това не е косачка просто ще е много тъпо инжинерно решение косачката да върви по следите на гумите.... Предполагам това е нещо като"буцотрошач" виждал съм подобни на пловдивския панайр само че отдолу ножа не е тънък и остър а тъп и дебел.
 • N
  еми виж в traktor.bg това не е ли косачка
 • I
  Za kakva kosa4ka be kolega

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Проблем с Джон Диър 342А

Здравейте, имаме проблем със сламопреса Джон Диър 342А, буксува шнека на подбирача. Натегн...

77 0

Каталог за Claas Markant 60

Здравейте, трябва ми каталог на резервните части за сламопреса Клас Маркант 60. Ако някой...

79 0

Специализирани сервизи

Не използвайте така наречения оторизиран сервиз Аделина 1016 ЕООД. На 12.05, около 11 часа...

126 0

Дълги бали от John Deere 342A

иво: колега би трябвало да е от врътката за размера на балите.ако ти са износени зъбчетата и ка...

246 1