Какво трябва да се случи,....

 • L
  Какво трябва да се случи,за да си подаде оставката един министър в България.Няма ли наистина нормални и достойни хора сред Управляващите?
 • W
  ВАЛЕНТИНЕ МНОГО СИЛЕН СТАНА БЕ,ДОВЧЕРА ПЕЕШЕ ДРУГА ПЕСЕН. И ПРЕЗ 96Г СИ БИЛ СЛУЧАЙНО НА ТОВА СЪБИТИЕ. ПО ДДОБРЕ ОСТАВИ НЕМСКАТА ТИ ОВЧАРКА ДА ГПИШЕ ВМЕСТО ТЕБ И Е ПО УМНА И Е ПО РАБОЛЛИВА
 • W
  Ебате ти Бойко поне се биеше в гърдите преди да стане премиер-"видите ли ние ще си носим отговорността",за разлика от предишните...........Ам като уволни първия си здравен министър кво дето си направи далаверата за 2 000 000 с ваксините кво стана????НИЩО.После като му излязоха разговорите с Мишо-бирата(макар и съставени от няколко части но все пак автентични) кво стана???????НИЩО.САМО СЕЧ ТРЯБВА ДА ИМА ТУКА ТА ДА ИМАТ СТРАХ ОТ НАРОДА!
 • A
  Имало е досега много оставки, на много министри и други лица, заемащи висши постове; само в това правителство досега имаше четири министерски оставки (тези на бъдещите президент и вицепрезидент не ги броя) - отидоха си двама здравни министри, един транспортен и един (дедо Божо), дето и сам не знаеше какъв е - и кво? - да се промени нещо към по-добро? В миналото правителство, Нихат Кабил като си подаде оставката - да не стане нещо по-свястно управлението на сектора? Ами Нихат Кабил да не би да беше по-добър от Мехмед Дикме? Не смяна на министри е нужна, а смяна на системата.
 • V
  Колеги, на нас ни трябва силна земеделска партия, но с изричната уговорка в управителните и органи да не присъства НИТО ЕДНО ИМЕ на човек присъствал до този момент в политиката-без значение от коя партия е бил!!! МИРЧЕВ, КОЛКО ХОРА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТАЗИ ЗЕМЕДЕЛСКА ПАРТИЯ, ТЯ НЯМА ДА ВЗЕМЕ И 1 ПРОЦЕНТ ОТ ГЛАСОВЕТЕ, ЗА КАКВО ТИ Е? И СЕГА СИ ИМАМЕ ДЕСЕТКИ НЕРАБОТЕЩИ АСОЦИАЦИИ. АКО Е ЕДНА ПАРТИЯ, ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЩЕ ЗАЩИТАВА-ТВОИТЕ ИЛИ МОИТЕ, УТРЕ ЩЕ РЕВНЕМ ЗА СУБСИДИИ, ТИ ЩЕ ИСКАШ ЗА ГЛАВА ЖИВОТНО АЗ ЩЕ ИСКАМ ЗА ИКОНОМИЧЕСКА ЕДИНИЦА ДРУГИЯ ЩЕ ИСКА ДА ВЛАГА МАЛКО И ДА ВЗЕМА МНОГО ЗА ЕДИН ДЕКАР И ТАКА- ВАВИЛОНСКА КУЛА. ТРЯБВА АСОЦИАЦИЯ В КОЯТО ДА ЧЛЕНУВАТ ВСИЧКИ БРАНШОВИ АСОЦИАЦИИ, И ТРЯБВАТ ХОРА,ХОРА, ХОРА.... А НЕ АКУЛИ, ВЪЛЦИ И ХИЕНИ, ТРЯБВА И МАЛКО ДЪРЖАВА И МАЛКО ТОЛЕРАНТНОСТ.
 • M
  да им строшат главите
 • V
  А как ще си приберат парите за НД обратно? Че те няма и да стигнат. Ще трябва да се бръкнем и от европейските. Ах, как ли гледа Европа на това? Радослав Христов: "Второ, къде остава директното подпомагане? От миналата година ние плащаме данъци върху субсидиите ни по закона за корпоративното подоходно облагане. 15% от тези 782 милиона влизат директно в бюджета, ако не сме на загуба. Но те нямат право да го правят, ако нямат изрично разрешение от Европейската комисия да облагат тези средства. Ние предполагаме, че няма такова разрешение и асоциацията ще заведе дело срещу държавата затова, че е облагала през тези 2 г. субсидиите с данък." Дали имаме някакъв шанс това да се случи? Май ще е прекалено хубаво!
 • I
  нека да ни махнат данака на субсидиите като пък нямат пари
 • L
  Може би си прав ,колега,но бих добавил и "неучавствали в досегашни браншови организации".
 • M
  Колеги,на нас ни трябва силна земеделска партия,но с изричната уговорка в управителните и органи да не присъства НИТО ЕДНО ИМЕ на човек присъствал до този момент в политиката-без значение от коя партия е бил!!!
 • W
  През 1996г. бях студент в София!Александър Томов организира предизборен концерт в зала Универсиада,и той беше там говореше с някакъв и махна с ръка към хората и рече А'БЕ ЕБИ ИМ МАЙКАТА НА ТИЯ!Лично бях там точно зад него!Кво да ги правиш такива..........?????????АЗ ТАКА ЗНАМ-СЕЧ!
 • W
  Абе те колко бяха "вътре" и после "вън"!Па сега си харчат паричките и ти се кискат че ти............мислиш!ТРЯБВА ДА ИМАТ СТРАХ ОТ НАРОДА ЧЕ............ИМА КОЙ ДА ГИ ЧИСТИ!
 • L
  Абе и аз като се замисля,като че ли варианта е само стачка до дупка и всички Найденовци,Порожановци,Костовци,Дянковци и още ........ВЪН
 • W
  фатката е народа да почне да сече и чисти управниците!Те сами никога няма да се чистят!Всички управници от последните години ядат и пият заедно ама пред хората се дърлят и чепкат,когато не са във властта знаят много и разбират ама хванат ли кокала почват да се праят на луди!На който му е милно и жално за България хваща мотика или квото му падне и почва..........сеч!
 • L
  Прав си ,но нали и ГЕРБ говореха същото ,когато взеха власта.
 • S
  Ландман,според мен каквото и да се случи в БГ ,нямало е и няма да има министър който сам да признае некомпетентноста си и сам да си подаде оставката.Достоинството не е присъщо на управниците ни-които и да са те.Идват си и си отиват с едничката цел-лично облагодетелстване!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

P

Увеличение на осигурителния доход на 2022 на ЗП

аграр философ: Целта им никога не е била да събират приходи за бюджета, а да разкарат малките от баницата...

297 1
Ц

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

397 4
D

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

875 0
C

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1758 2
A

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2403 4