Търся занимаващи се с ябълкови градини

 • A
  Търся занимаващи се с ябълкови градини, за да обменим опит, и ако може да сме си от полза със съвети и за намирането на пазар, та дори и среща да си организираме, въпреки малкото ни свободно време.
 • T
  Колега сортовете който си избрал са добри и се продават.По отношение на това от каде да купиш материал е по сложно(малко са добрите разсадници).За подложка м9 мога да ти кажа че влизат по бързо в плододаване но при тях се иска конструкция която излиза доста скъпо.Долу горе това е!!!
 • G
  Дайте малко информация от къде купувате материала и каква подложка е за предпочитане.Последните години масово се садят на М9.Дайте като цяло някакви мнения!Мисля да засадя 10дк.като главно флорина,чадел и златна превъзходна.Дайте мнения и за тези сортове! Благодаря предварително!
 • G
  [banan-kufee] Здравейте и от мен.Аз засях тази година 2 декара ябълки,дано се развият благополучно.
 • A
  Здравей, аз имам 3 дек. ябълки и мисля да ги увеличавам но незнам дали ше има пазар ама трябва да се рискува.
 • P
  ТОЗИ ФОРУМ Е ЗА ХОРА КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ЗЕМЕДЕЛИЕ А НЕ ЗА ШАНТАВИ СМЕТКАДЖИИ ХАЙДЕ СКРИЙ СЕ ВЕЧЕ [:slap:]
 • A
  Даже и сладко си правих и раздавах на познати---- ама и те гният,ако не са брани на ръка,а са паднали на земята!!!!
 • A
  Изобщо няма да се занимавам да ги пръскам и тн.е.......по Кюстендилско изкупува един завод в с.Копиловци по 0,10лв. за пектин--нещо сок-може и по загнили ама няма смисъл!!!!! Което нестава--нестава--от Полша има голям внос,какво да се ядосвам тук????? Поне не съм я купувал--върната е по земеделски земи от ПК!!! Едно време на една машинка ги мелех ме на каша за ракия-джибре--ама сега не си заслужава играчката!!!!
 • T
  Здравейте,за струпясването има само едно решение-при гадно време(дъжд и после слънце)ПРЪСКАНЕ НА 5до7 дена и само със системни препарати.Вярно бърка в джоба но иначе няма ябълки за пазара хихихи.нали така
 • A
  Добри са препаратите, а и всичките са с различни активни вещества. Аз 2 от тях не ползвам Флинт макс и пънч , но пък ползвам Хорус,Каптан, Делан,Топсин. В моменто има второ поколение листоминиращ молец и не мога да се преборя с него. Нека всеки, който е имал такъв проблем и го е отстранил да помага.
 • L
  Всъщност аз имам 5 декара само. Овощарството при мен е по скоро допълнително занимание за свободното време. Имам около 20 сорта. Основно са ревена, пинова, пилот, мерлоуз, златна резистентна, муцу, грени смит.Доволен съм от резистентните сортове. Но сорта муцу ми създава проблеми въпреки пръсканията. Редувам препаратите - флин макс, систан, скор, пънч. Аз лично най-много за сега харесвам сорта Мерлоуз. Дава добри добиви има едри плодове и добре се продава.
 • A
  И при мен имамалко по сорта айдеред. Какви сортове имаш и с какво пръскаш срещу струпясване?
 • L
  Темата във форума е отлична. Тази година чувствителните сортове загазиха. Има много струпясване по плода
 • D
  Имам малка сливова градина. Ти как си опазваш реколтата? Мисля да купя една по-голяма и затова се чудя как да я охранявам...

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

I

Определяне на сорт

Здравейте, някой ще може ли да определи сорта ябълки? Гледам ги за втора година, двете сни...

150 0
P

Моля за съвет. Болест круша

Здравейте, ще съм благодарен за съвет относно болест по круша. Стъблото е мокро постоянно,...

141 0
Y

Шредер/мулчер под наем за село Могила (Старозагорско)

Здравейте, тепърва навлизам в занаята по отглеждане на ябълки. Обработвам 40дкa. градина в...

154 0
Г

Реално производство на ябълки в България

Защо през последните 15тина години , производството на плодове и зеленчуци беше почти ликв...

446 0
Н

Дневник на стопанството

Една: https://agri.bg/forum/topic/5497

3252 3