Предизборна агитация...

 • S
  Видях в една тема във форума че се говори много за Петя Ставрева.\r\nТук за пръв път чух за нея!\r\nНа барикадите пред парламента на 14,15,16 и тн. януари, аз видях Албена с [:tractor:] На подготвителните срещи за протестите, пак видях Албена http://www.zelenite.bg/regions/vratza\r\nг- ж. Ставрева не я видях на барикадите на 14 януари, нито заявената нейна подкрепа\r\n Така че, помислете дали да не подкрепите Албена с номер 12
 • Писането на проекти на турски език няма как да стане, той не е един от официалните езици на ЕС.
 • S
  Ами то ако не ги бяхми изхвърлили,току виж щяха да поискат да се пишат проектите и на турски.Само не знам ще потърси ли някой отговорност за стотиците милиони левове уредени по ДПС линия за менте земеделски проекти.
 • ДПС е вън от Министерството на земеделието ....
 • ДПС обича Атака, защото ни консолидирате електората, дори си го увеличаваме, благодарим [:dance:]
 • Добре си направил,важно е Атака да е пред ДПС
 • Чудех се между Синята коалиция и АТАКА и току-що гласувах за АТАКА, и за мажоритарен ( макар да няма особенни шансове ) и за сепутатските листи
 • Явно ти си поредния безродник в този сайт, който не познава майка си и баща си, пък камо ли предците си. Българофобите, вече нямате никакви факти и доводи да оборвате програмата и тезите на партия АТАКА и сега почвате(по-точно продължавате) да работите на принципа на хитлириста Гьобелс "Една лъжа повторена 10 пъти става истина". Ние селяните наистина може и да не сме и средно интелигентни,но разбираме, кой реално ще защитава интересите на българските производители и ще провежда протекционистка политика(виж програмата). Ама ти Ханчо ни смяташ за още по-прости отколкото сме, това че АТАКА е произлязла от ДПС и БСП е вече изтъркана ЛЪЖА. И един български гражданин с турско самосъзнание за разпространение на подобна лъжа(че АТАКА е финансирана от ДПС), беше осъден от българския съд за клевета и да заплати на Волен Сидеров обзщетение за нанесени неимуществени вреди. ПОДКРЕПИ АТАКА, СПАСИ БЪЛГРИЯ !!!
 • http://www.zelenite.bg... МОЛЯ РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ГО! Сложи точка, гласувай за ЗЕЛЕНИТЕ!
 • Атака, е производна на ДПС и БСП, това на всеки средноинтилигентен човек му е ясно. За болния лидер Сидеров, ще замълча... Атака никога няма да е във власта, защото идеята за която беше създадена от БСП и ДПС е да бъде вечна фалшива опозиция. Който гласува за Атака подкрепя тройната коалиция. Това мога да го кажа за Лидер,РЗС, и Герб.
 • S
  Не знам как колегата Панев го измисли това за В.Върбанов,но ако той стане шеф на фонд Земеделие-жална ни майка.
 • Иска ти се АТАКА да е на Доган, ама не, АТАКА е партия на всички достойни български граждани.Ще попиташ защо български граждани, а не българи, защото по нашия край и обикновенните цигани разбраха, какво защитава АТАКА и гласуват и ще гласуват за нея.А в скоро време и българите изповядващи исляма ,ако не ги терерозират, заплашват и заставят от ДПС, ЩЕ ГЛАСУВАТ за АТАКА.А пък, ако АТАКА вземе власта Доган ще има два избора : или да напусне България или да чука камани в ЧЕРНА ГОРА.
 • атака е партия на доган
 • няма какво да губим колеги животновъдството ни загива Да дадем шанс на АТАКА това е моето мнение
 • M
  Kak si napravi tazi prognoza
 • Нека не забравяме, че по инициатива на Петя Ставрева, Европейската комисия взе решение , с което през следващите няколко години ще бъдат отпуснати допълнителни субсидии за селските райони в размер на близо 2 МЛРД. евро !!! Моята прогноза: Правителство ГЕРБ + Синя коалиция + ( евентуално АТАКА или НДСВ ) . Венцислав Върбанов шеф на Фонд Земеделие, Петя Ставрева зам.министър на земеделието. Министър - някой от ГЕРБ, най-вероятно шефът на експертният им съвет - Найденов.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Гъбарник

Цецо: Другото което искам да попитам е от една торба вярно ли е че излизат от 2 до 3 реколти

267 4

Кой трябва да се сигнализира за неидентифицираните животни?

Кой трябва да се сигнализира, за да се вземат навреме адекватни мерки, когато има неидент...

779 0

Държавата да поеме разходите за заплати и осигуровки, данъци

cenko: Като се замисля, наистина това са си чисто поемане на разходи за заплати и осигуровки ......

1715 2

Градушки - До 90 ст./дка такса ще плащат фермерите за противоградова защита!

htz180limited: Нищо догодина ще си платиш по 1 лв на декър (покрива няма да го плащаш.Покривите и бетонни...

2305 4

Не ви ли писна да ви крадат или ? Такса за градушките по 1 лв на дка

Uvas: Явно не! Щом седим и пасем, още издевателства ни трябват. Така е, като получаваме даром,...

2595 6