очертаване 2011

 • S
  Някой наясно ли е като се очертава тази година целина,която си разработил след като са правени картите с допустимия слой и тя естествено е извън него,как ще докажеш че си я обработил.Срокът за приключване на оране,сеене и пр. е 31.май 11.\r\n По принцип от РА са длъжни да направят проверка на място,което е добре за коректните стопани.\r\n Питането ми обаче,като ги знам колко са експедитивни,ако не те проверят и после естествено те порежат здраво,как трябва да се защитиш.
 • K
  Здравейте. Някой работи ли с този тип софтуер? http://cadis.bg/features.asp?sub_open=5
 • B
  При направено устно запитване във фонд "Земеделие" ми обясниха, че може да се подеде в общинската служба искане за вкарване на земите в допустимия слой.
 • A
  Аз имам същия проблем и смятам да я посочи друг човек бати леля баба и т.н
 • S
  Явно никой не се интересува от темата,но като дойде време за субсидии,ще плачеме заедно!
 • S
  Явно никой не се интересува от темата,но като дойде време за субсидии,ще плачеме заедно!
 • S
  Днес е 05.08.11 и умниците в МЗХ още не са наясно кой ще прави проверките за допустим слой. Дали да го възложат на местните земеделски служби,или на РА или друг вариант.Ами те докато се наумуват ние вече орем стърнищата,а след месец ще подпукаме и слънчогледа и царевицата за силаж. Като ми дойдат тогава на проверка какалашки и сламки ли ще търсят по нивата.
 • S
  Днес е 05.08.11 и умниците в МЗХ още не са наясно кой ще прави проверките за допустим слой. Дали да го възложат на местните земеделски служби,или на РА или друг вариант.Ами те докато се наумуват ние вече орем стърнищата,а след месец ще подпукаме и слънчогледа и царевицата за силаж. Като ми дойдат тогава на проверка какалашки и сламки ли ще търсят по нивата.
 • аз ще ги чертая и ще искам да проверят всичко на място и да ми ги вкючат в допустимия слои. ако стане така де
 • Миналата година като са правили новите снимки в едно поле са ми махнали 5дка защото от дъждовете не можах да го засея с пролетници. На есен си го засях с пшеница и сега си го очертах. Ако не дойдат на проверка най-вероятно ще ме порежат, но въпроса си е принципен. Тази дупка ще си остане така години наред ако не се пробвам сега да я оправя. Пък и е много дразнещо успех!
 • Kato zapoznat ne Vi savetvam da certaete!Toest moje da pravite kakvoto si poyskate- no sami znaete sled ocertavaneto pri startirana proverka kakvo podpisvate? Che ste uvedomeni ce BZS edi koe si popada v nelegitimna plost! A proverkata biva proverka po dokumenti, administrativna i proverka na myasto...Tazi spada kam administrativnite!Taka ce direktno ste badete oryazan...Uspeh kolega!
 • колеги моля ви и аз за съвет имам санкции за бъдещ период(заради допустимия слои)имам жалба до МЗХ и ДФЗ и искам да проверят на място парцелите които кося. една голяма част са извън тоя слой и сега да ги чертая ли пак същите или да отрязвам и махам от тях?
 • D
  аз тая година очертах едно старо лозе,което го изкоренявам и става обработаема.и то н влиза в допустимия слои и очаквам големи проверки.
 • Колега Николов,очертай разораната целина само ако не очертаваш и други ниви – на късмет.Иначе недей , защото ще изгориш Заради тази нива ще изгубиш субсидията и на останалите площи.Помисли си само- те ни карат да очертаваме на сляпо,без да сме сигурни в отправните точки на парцелите, тъй като не ги виждаме на екрана,а ти ще искаш после евентуално проверка на място.Вятър работа.
 • в съда приятел, виж в нета колко дела има спечелени срещу дф и мзх, много са и ако не си измамник ще спечелиш 100%
 • R
  Приятелю не те съветвам да ги очертаваш. Те обработвани и проверени от инспектората площи орязват, та камо ли целина. И лошото е, че колкото са повече декарите толкова ще ти е по голяма глобата. А да разчиташ на държавната администрация да ти свърши работа е направо самоубийство! Служителите които работят там ако бяха толкова разтропани и работливи, нямаше да натискат столовете по канцелериите! [:bee:]

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

D

Прехвърляне на земя

Agroplus: Може

476 1
M

Конна база - регистрация на животновъден обект

Здравейте, Във връзка с обект конна база, в процес на строеж, се интересувам какво тря...

104 0
S

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

688 2
D

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

705 9
А

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

424 1