Мога ли да кандидатствам за млад фермер,при следните условия?

 • M
  Колеги, неяснотата ми е следната. Значи, имам животни които са регистрирани в Софииска област, купих си обор във Виденска,но няма още подходящи условия там нито за животните , нито за гледачите.Та въпроса ми е мога ли да кандидатствам за млад фермер, но за известно време животните да не са там. Ще имам ли проблеми със проверките които се правят. Животните ще ги местя но не на този етап.
 • M
  Къде са регистрирани животните-дава се номер на обекта,където по настоящем ги гледаш,за това питам. Трябва да имаш карта за зем.производител,защото местната вет.служба трябва да е поставила марки на животните и да ги е описала за регистриране в регистъра. Ако всичко това е направено в Софийско,според мен трябва пререгистрация.....
 • M
  Значи обора е във Видинско, животните са още в София с тенденцията да ги местя/ то заради тях го купувам този обор/, но сега нямам никакви условия там, затова ги и държа на старото им място.
 • M
  Не разбрах къде ти е регистриран обекта. Ако е регистрирав в Софийско,значи и животните са регистрирани там.Ако си закупил обора във Видинско с тенденция да се местиш,то според мен трябва нова пререгистрация,нещо като ново актуално състояние...питай органите на местна почва.
 • колега, най добре питай големите експертчета от РА, дали ще е проблем, че както е тръгнало само гледат да спъват хората.
 • M
  Ако е за смяната на адресната регистрация по лична карта, това не ме плаши, аз и така и така неискам да съм Софииски гражданин.Притеснението ми идва от това че като подам всичките документи след като отговарям на условията, нали идват инспектори за да проверят достоверността им. Е та знчи дали е проблем обора да е във видинско а животните да са във софииско?
 • M
  Ще се постарая да ти отговоря като дам пример с нашата ферма,а ти си направи изводите. По една случайност си купихме къща в село,което се намира в община Попово.Там направихме ферма. По настоящем обектът се води регистриран в община Попово,а нашата адресна регистрация е в Разград.Като резултат се получава търчане по две общини,двойно повече бюрократщина,бумащина... Така че си направи хубаво сметката.
 • Колега бягай далече от Видинска ибщина,че пишман ще станеш

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

219 1

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

296 9

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

145 1

Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница

Веселин: Към полицията задължително. Подадохте ли и за предишните случаи? Трябва да ги регистрирате...

286 2

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

706 0