Регистрация, отказ и пререгистрация на ЗП

 • D
  колеги кажете ми как да реагирам сега като преди 1 год.се отказах като зп какво мога да направя ,ако се регистрирам отново ще мога ли да кандитатствам по някоя програма? благодаря предварително за отговорите !!!!!!!
 • Не заблуждавайте жената, може да се регистрира и да кандидатства и по 141 мярка, докато за 214 не е задължително да е ЗП. Парите по мярката не са много, по 1500 евро на година в продължение на пет(общо 7500 евро), но ги има и не са усвоени голяма част от тях. До момента са одобрени около 2000 при разчетени около 25000 проекта до 2013 г., но за тази мярка не се дава много гласност. Въпрос на избор обаче е дали си заслужава да се кандидатства- зависи от стопанството и целите, които преследва кандидата. Реши ли да пробва е необходимо да се въоръжи с търпение и железни нерви докато получи одобрение, защото чиновниците не признават написаните от тях самите правила и мотаят хората както им е угодно.
 • ЕДИНСТВЕНАТА ПРОГРАМА ПО КОЯТО РЕАЛНО МОЖЕШ ДА ПОЛУЧИШ ОДОБРЕНИЕ Е 214,НО ПО НЕЯ ПАРИТЕ СЕ БАВЯТ С ГОДИНИ.ЗА ДРУГИТЕ ПРОГРАМИ ЦЕ ПЛАЩАШ НА КОНСУЛТАНТИ БЕЗ ДА СИ СИГУРНА,ЧЕ ЩЕ ТЕ ОДОБРЯТ,И ПАРИТЕ ЕВЕНТУАЛНО ГИ ДАВАТ СЛЕД КАТО ПРИКЛЮЧИШ ПРОЕКТА.
 • A
  Няма проблем, но заслужава ли си? Субсидии?Може би. Осигуровки?Със сигурност. Данъци?Със сигурност. Прецени хубаво. Доп-ти всъщност питаш за програмите,май.В някои има изрично изискване от кога да са регистрирани.А и доста оптимизъм имаш, за да вярваш, че ще те огрее
 • D
  там нищо не казват само могат да те объркат повече.
 • питаи съвети в земеделието.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

218 1

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

295 9

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

145 1

Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница

Веселин: Към полицията задължително. Подадохте ли и за предишните случаи? Трябва да ги регистрирате...

286 2

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

706 0