Как и кога ще ни допуснат директно до потребителя

 • C
  Здравейте колеги,започнах темата првокиран от днешното предаване \\\"Бразди\\\" по БНТ.\r\n Какво е вашето мнение и отношение по темата?До кога ще сме \\\"негри\\\" в собствената си държава и в прословутата Европа?\r\n Как може навсякаде по белите страни колегите да излизат с готов\r\nпродукт на пазара и директно да го реализират.Само тук в нашата мила татковина сме извергнати и буквално\r\nветеринарите са ни стиснали за \\\"топките\\\" с помоща на онези дебелосерковци дето скоро ще ги избираме.Докога?
 • M
  Има внесено предложение по този въпрос в парламента,но по разбираеми причини на господата не им е до това,вълнуват ги много по-печеливши далавери. И друго-до 2013г. 10% от земеделската,хран. прод. на България трябва да е еко.Това са европейски изисквания.Хората от там ще го наложат,защото на този етап България е много далече от тези неща.Еко прод.може да се произвежда само в малки предприятия-така е например във Франция.Ферми с 30-40 овце например имат право да си прераб.прод. и да я продават,ползвайки защитено наименование на продукта си. А най-новото е-гражданите не си внасят парите в банките,защото не е надеждно,а купуват например крави.Градските крави се гледат от някой фермер,всеки си получава своето-и едните доволни и другите.Хората така са решили да се борят с кризата и държавата не им пречи.
 • ако искаш да направиш мръсно на някой,накарай го да си купи една кравичка ипосле гледай сеира [banan-kufee]
 • A
  Ще си позволя коментар...тежко и горко на животновъдите в БГ
 • L
  Не знам с месото как ше стане при изискването за лицензирани кланници.
 • Има директива 852 на Евро съюза за тия неща, на практика онова , което важи за Европа, нашите шмекери не могат да го заобиколят, там е написано: директната доставка от производителя на малки количества първични продукти до крайния потребител или до местни обекти за търговия на дребно, директно снабдяващи крайния потребител; цялата информация напиши в Гугъл директива 852 и излиза.
 • Kolegi neznaq koga ste ni dopysnat do direktna prodajba neznaq,no ot dve sedmici si pravq sirene,kiselo mlqko,ka6kaval i t.n.Produkciqta har4a dosta byrzo i hi4 nemi puka za typite zakoni vajnoto 4e si izkarvam parite za sebesi a ne nqkoi da pe4eli ot moito mlqko i trud

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

210 1

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

289 9

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

138 1

Влизане в чужд имот, отъпкана пшеница

Веселин: Към полицията задължително. Подадохте ли и за предишните случаи? Трябва да ги регистрирате...

283 2

СПЕШНО!!! Подвеждаща информация/измама

За първа година съм земеделец.Наясно съм със селективните и с тоталните хербициди,но нямам...

697 0