Уведомително писмо от ДФЗ

 • F
  Колеги обръщам се към вас защото мисля че някой може да ми отговори. Получих така очакваното писмо от ДФЗ. Моят проблем е че 2009г. бях одобрен за субсидия по НДЖ2,парите така и недостигнаха до мен. Питах в РА от там ми казаха да чакам уведомителното писмо и в него ще бъде описано по какъв начин ще си получа парите.Ето че и писмото дойде но нищо не пише в него.Описано е само какви пари уж съм взел.По сметката си нямам и стотинка.МОЛЯ ВИ, ако някой знае какво да правя да пише. Помогнете ми!
 • F
  Нашият случай е такъв. Подадената от мен банкова сметка беше закрита.Подадохме нова и ми казаха да изчакаме втория транш.След като и вторият транш не бяха преведени звънях в София.От там ми казаха,че ще получа писмо и в него ще бъде описано по какъв начин ще си получа парите.В писмото нищо не пише,че трябва да получа тези пари и кога.
 • R
  аз имам един познат на който имаше грешка в банковата сметка и парите му бяха преведени на друг фермер,провери и този вариянт.
 • B
  А, и още нещо - да не би да не са ти превели пари, защото си в някакви списъци на длъжници? И това е възможно...
 • B
  Това е за 2009 г.,ти тогава нищо ли не си получил? Ако си сигурен, че не са ти превеждали нищо, а в писмото пише обратното, може да пробваш с документ от банката, че такъв превод няма, да заведеш дело - за измама, за заблуждение, за морални щети,и каквото друго се сетиш... Обаче най-напред го дай на някой да ти го разтълкува - не че да те засегна , но просто друг поглед никога не е излишен...

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

D

Прехвърляне на земя

Agroplus: Може

434 1
M

Конна база - регистрация на животновъден обект

Здравейте, Във връзка с обект конна база, в процес на строеж, се интересувам какво тря...

103 0
S

Разпределяне на рента за минали години

wladd: Белите петна са плащат за целия имот, "Новите" собственици нямат основание за получаване н...

685 2
D

Обработване на земя без договор

ZzZ: Ти си тарикат така че давай - жъни я! А като се окаже, че кооперацията има сключен едногод...

703 9
А

Право на дейност, върху земеделска земя?

solun1: Тряба да й смениш статута и тогава вече ще можеш да стройш.

421 1