Пазар за плодове и зеленчуци ?

 • H
  Здравейте колеги. Интересувам се къде в северна България има борса за продажба на свежи плодове и зеленчуци. Евентуално можете да посочите коректни търговци, които изкупуват готовата продукция на място от производителите.\r\nЗнам,че е рано за тази тема, но по добре да се помисли на време.\r\nПоздрави.
 • V
  моля!
 • Благодаря за изчерпателния отговор.
 • V
  плевен я знаеш,търново не е лоша, но цените са ниски карат от пловдив евтина стока.пшодобно е в габрово. русе добра от към цени, лоша като за количества- на пазара рано сутрин продаваш каквото караш, но е слабо търсенето.все пак около русе е втория по големина зеленчуков район.Сливо поле- по скоро да купуваш сравнително ниски цени. шумен умряла работа.черешката на тортата е варна особено лятото- все пак да не забравяме че е втория по големина град и с туристите съм сигурен, че минава по потребление софия-на последък позапада-хипермаркетите изместват зеленчуковите борси, и все пак си е борса- трябва по големи и регулярни доставки- върви яко краставица, домати всякакви зелении пипера е с ниска цена защото шабла заливат всичко. е такава инфо и брокер не може да ти предостави ако те интересува друго питай.
 • Вие какво тгеждате колега?

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

черешите в цяла България

Правителството уж щеше да помага на българските производители а сега затвори пазарите , ед...

190 0

Мнения за трактор Владимировец т25

Колеги, дайте ваше мнение трактора как се справя в овощна градина, като оре, пръска и с му...

183 0

БOЛЕСТ ПО МЛАДИ ЧЕРЕШОВИ ДЪРВЕТА !!!

kris200: Зимните пръскания с медни препарати правиш ли ги? Това е засега единственото решение за ог...

491 1

Кроене, череши

Здравейте. Исках да попитам, днес кроих череши около 10 годишни, но не успах да намажа вси...

717 0