Дарителска кампания село Кости

 • N
  Админ ,Моля ако е възможно да откриете една сметка на животновъдите от с. Кости и тогава който е съпричастен към случилото се със стопаните и техните животни да им помогнем от сайта на ФЕРМЕРИТЕ макар и скромно да си купят в последствие след като премине карантината от шапа някое животно за разплод.Било то коч ,пръч или дай боже бик на селото.И помнете всяко добро се връща рано или късно [cry]
 • F
  Здравейте колеги, Много съжалявам за случилото се с колегите от с.Кости. И още повече ме боли когато разговарям с други колеги на тема шап и те казват типично по нашенски "Нали не е при нас голяма работа"... Идеята за помощ е много добра!!! Аз лично съм на мнение че е по-добре да им помогнем със животни след като мине карантината, но Мирчев е прав,че е трудна организацята. Ако може все пак да се организираме по райони и в определен момент с общ транспорт да се доставят животните би било хубаво. Ако не ще помогнем финансово.
 • M
  Колеги,разбирам желанието на всеки да помогне със каквото може,но нека все пак помоща да е в пари.Хората сами ще си преценят какво да си купят,още повече и държавата и общината ще помогнат със средства. Не е проблем да дам агне,ярета или теле,но нали разбирате,че това е по-трудно пък и по-скъпо на практика начинание.Превоза на едно теле от София ще струва,колкото половин крава(винетка за камиона,нафта,пътен лист,командировъчни за шофиора).Аз лично ще помогна със средства.Чакам само сметката от админите.
 • Kolegi,nali ne vqrvate 4e 6te saberem 4ak tolkova sredstva za s.KOSTI.Spored men po dobre sled karantinata da se organizirame i da im podarim po nqkoi jivotno koi kakvoto ima kozle agne tele ko kakvoto gleda.mislq 4e nqma da e problem za nikoi da otdeli po nqkoi jivotno.mislq 4e tova 6te e po odobrata pomo6t
 • T
  Подкрепям идеята на Ники70
 • Убедил съм се че зад този сайт седят хора който подкрепят българското селско стопанство,и съм 100% сигурен че няма да има злоупотреби с парите. Подкрепям с 2 ръце идеята за подпомагане.
 • I
  Добра идеа!!!!
 • Да помогнем кой с колкото може и това е нещо за тези хора.Сигурна съм,че никой няма да злоупотреби с такива дарителски пари.Някой отгоре все ни гледа-парите,които ще се съберат са за пострадалите и ще стигнат до тях-инак горко на злосторниците.
 • K
  Гласувам с две ръце за идеята да помогнем само кажете как , къде и кога. Нека в труден момент да покажем , че ние животновъдите сме горди и единни.
 • Ще чакам банкова сметка.Подкрепям напълно и се радвам,че все още има ХОРА по тази земя
 • B
  подкрепям идеята
 • Z
  ники прав си сега бях в обора и разбирам какво губят хората в кости.дано да не се случва и при нас тази трагедия нека да има сметка и ще видим колко хора сме останали в тази държава!
 • M
  Идеята е добра и нека бъдем по-малко мнителни и повече добродетелни!Очаквам номера на банковата сметка.И малкото е много,когато човек е изгубил всичко.
 • N
  Защо пиар ами утре може да е при теб ,при мен тая беда.Преди всичко нека бъдем хора,ако сами неси помогнем и господ няма да ни помогне.Стига със тоя егоизъм де.
 • Това стана една добра ПР-акция каде да пращам моите 5 лева
 • R
  Ники !!! Как на чие име ? На Админите естествено !!! Те са страхотни! И бъди сигурен , че ще направят всичко което е необходими и контактите им ще бъдат директно с хората там , а не с разни 'организации' и 'посредници' . Това е най-малкото , което можем да направим за тези , които губят всичко , за да не пламне цяла България , още повече като знаем колко сме "приоритетни" за ББ , МН , СД и цялата пасмина там. Още веднъж Ники - !!!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

A

Гъби

Здравейте. Някой в сферата на производството на гъби? Някакви съвети, да ми дадете? Бла...

116 0
D

Проблем с мухи

Привет, Съседите ни гледат животни, има много изпражнения и по земята им. Ние живеем в...

198 0
M

Радио комуникация в тракторите

Здравейте колеги! От известно време си мечтая да си обурудвам тракторите с радио станции з...

189 0
C

Неприятели по люцерната - дайте съвет

elpastuh01: Сложи си електропастир и няма да имаш проблеми.

3000 4
T

Земя - насъждения и сеитба - въпрос

Здравейте бъдещи колеги. Въпросът ми е с какво да засадя и посея 4.5 декара земя до която...

1709 0