Морална подкрепа за животновъдите от с. Кости поради шапа

 • K
  Колеги, нека в този труден момент покажем нашата морална подкрепа към животновъдите от с. Кости, които губят не само животните си, но и част от себе си.Ние, които отглеждаме животни ги възприемаме като членове на семеиствата си и всяка загуба е придружена с много мъка! Нека мислим позитивно и да се надяваме, че МЗХ ще изпълни обещанията си своевременно.
 • Никой не е в състояние да утеши пострадалите колеги.Да се хванем за ръце и да им помогнем истински-морално и материално.Организирайте ни ,моля.Аз мисля,че те отново биха гледали животни -нови след карантината дори и да не са СЪЩИТЕ-ТЯХНИТЕ.Нека им подадем ръка.
 • K
  Дни наред живеехме с проблемите на колегите от с. Кости, тръпнехмев очакване, че може би ще се размине и това е само лош кошмар, но фактите са налице. И вече е време за деиствие,приветствам идеята на Ники за помощ. Да помогнем и на онези хорица, които са загубили единствената си козичка или овчица.Админи ваш ред е, поемете инициативата в свои ръце, организираите ни. Моля да откликне и Националната асоциция на животновъдите.
 • Z
  съжалявам за жертвата която правят тези хора , заради нас и съм съгласен да се даряват някакви суми защото преди малко влезнах в обора и видях моите 80 животни и осъзнах каква е загубата за тях реално.
 • M
  Присъединявам се към моралната подкрепа за колегите от с.Кости. Само един истински фермер може да усети какво изпитват в момента тези хора.
 • V
  [cry] [cry] [cry]
 • S
  ne samo da sme sapri4asni a i trqbva da sme im blagodarni 4e s muka i bolka se razdelqt s jivotnite si i po tozi na4en pomagat da ne se razprostrani 6apa pomagat na hora kato nas kadeto moje da imame kasmet da ni otseleqt jivotnite
 • O
  искренно сижелявам исе 4увствам на вси4ки потирпев6и стопани.Знам каквое да загубиш дори едно животно камоли цяло стадо.
 • Присъединявам се към казаното от теб, наистина, не става въпрос само за компенсацията, Тези хора обичат животните си, да не говорим пък колко месеци ще им трябват за да си купят и докарат други...дано поне МЗХ наистина да не ги мотаят до догодина, а да изплатят помощта възможно най-бързо !

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Проблем с мухи

Привет, Съседите ни гледат животни, има много изпражнения и по земята им. Ние живеем в...

105 0

Радио комуникация в тракторите

Здравейте колеги! От известно време си мечтая да си обурудвам тракторите с радио станции з...

155 0

Неприятели по люцерната - дайте съвет

elpastuh01: Сложи си електропастир и няма да имаш проблеми.

2941 4

Земя - насъждения и сеитба - въпрос

Здравейте бъдещи колеги. Въпросът ми е с какво да засадя и посея 4.5 декара земя до която...

1664 0

Измръзване на лоза

marinov55: Не се притеснявай градинарю,затова защото ще ти мине! Ако беше сътворена толкова елемента...

2694 1