Моля за съвет

  • Т
    Здравейте бих искал да се насоча към работа свързана с животни понеже това ми е мечта от малък . Имам къща с голям двор и две големи селскостопански постройки в плевенското село Катерица.Имам и налични пари с които мога да започна нещо ориентирал съм се към кози.Имам някакво понятие за какво става въпрос как се гледат и т.н също и хора с по-голям опит които да ми помагат с работата. Някакво мнение относно това дали мога да си изкарвам прехраната по този начин и колко точно трудно е това Благодаря.
  • K
    Как е възможно да се пререже така глупаво желанието на човек да прави нещо полезно?? Момче, инвестирай умно във фермата си, ако можеш, вземи помощи от Европа, по програмите, ако ли не, действай с налични средства, но не се отказвай!!! И най-важното - завърши цикъла, не бъди само производител на мляко/месо, но и прави сирене, кашкавал, и продавай на пазара или в магазините. И да не ти пука от фалшивите родиноненавистни държавни органи!!!! Аз опитвам да правя същото, но в лозаро-винарство, района на Мелник. И като нищо може да опитам и с кози.
  • т
    Не го прави, по добре проси в София, ще си по-добре, поне ще си на печалба. В момента в който се захванеш с козите и ще почнеш да потъваш и губиш пари.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

ферма за кози , създаване , проект и идеи от фермери ?

Здравейте , от тази година уча за зооинжинер и ще пиша курсова тема за козите ,интересувам...

615 0

Кози "Ла манча"

doc: възможно най-грозната коза която съществува.вземеш ли такъв пръч-и козите с нормални уши п...

1513 2

Пулсатор и чашки за доене на кози и овце

sokola: Момци, никой ли няма да каже две думи по въпроса ?

2121 5

Проучване сред Производителите на козе мляко, Моля за мнение

tzankov: Инвеститор има намерение да открива завод или цех / в зависимост от количеството на млякот...

1888 9