цена пшеница - реколта 2009

 • I
  Колеги какви са ви очакванията за стартови цени на пшеницата от тазгодишната реколта ?\r\n\r\nГледам пише че има проблеми в Русенско и Търновско, търговците пък изкупуват на около 180-190 в момента...?
 • P
  Малко трудно ще ни е да променим цените на зърното и самата търговия, защото сме много и не сме единни. Също така и страната ни не е фактор в световната търговия. По- лесно ще ни бъде да следим по-често борсовите цени и да се нагаждаме по тях, колкото и да не ни е угодно. Не е редно друг да ти определя цената, на която да си продадеш стоката, но за сега това е положението.
 • C
  Аз съм на същото мнение! Щом те могат да спекулират с цените, ние можем да спекулираме със стоката ни! Нека да се борим за по-добри цени!
 • S
  Браво Ники! Признавам,че годината е лоша за цени и търговците се гаврят с производителя.Ето,че и слънчогледа върви на 0.28 до 0.30 + ДДС. Толкова ниска цена аз лично не помня в пследните 7-8 години. Но понеже всичко се връща на този свят,аз Ви предлагам при следваща истерия като през 2007 да удвояваме цена "продава" на тази "купува" и да продължаваме да си стискаме стоката докато пукнат всички проклети рекетиори.
 • N
  браво Жоре и ти му го каза долу комисионерите преживяват на наш гръб
 • G
  Purpurea някакъва неприязън усещам май... Един друг тук във форума ме нарече комплексар, може и такъв да съм но не разбирам що всички искат да ги разбират нещата повече от нас пък и се засягат ако не им 'кузеруваме' Прегледах постовете ти отново по всички теми с цените - и всичко което намерих е безмислени и поучителни постове изразяващи 'божията' благословия към просто(смъртните). Да ти кажа честно лично аз нямам нужда от това а мисля и хората създали темите като тази също нямат подобна. Така и не разбрахте, че с тези форуми се опитваме да намерим пукнатинака в картелните споразумения на търговците, а не да им предоставим форум на които да си консолидират изкупната цена. Сега ще подхваните пак - ама то борсата, пазарната икономика и т.н а в крайна сметка ние продаваме на цена 85-90 EURO. Аз няма какво повече да кажа едвам продадох на 170лв и го написах същия ден, а ти къде написа АЗ КУПУВАМ НА.....
 • P
  Извинявам се че се пак пиша, но за инфо се обърнете към никито,горо и стоянник........те много знаят.
 • има предложена цена 0,17.цена ще има есента на 2010 според мен
 • L
  Здравейте никой ли няма предложена цена, не пишете нищо по темата ?
 • Мелничарите да си мелят гащите като им се иска цена 200 лв. Унгария е малко далече, ама в Румъния при цена 180 евро може и сами да си я закараме-без търговци и мутраци. Браво така се прави!!!Само дето имаш малко проблемче че Унгарците не дава цена по-висока от тази тука пък Румънцине купуват ама на 180 ЛЕВА не ЕВРО както ти се иска !!!!Така 4е не подвеждаи хората както винаги!!!
 • Честито на всички нас дето си го хакнахме яко с мрачни прогнози и получихме убийствено ниски цени за житото. При хляб за 30-35 ст., Вие какво искате от тая държава. Единственото спасение е както съм казвал стотици пъти е до 3 месеца бате Бойко да избеси мутрите по площадите,или ние да ги избесиме после ,ако той не го направи.
 • C
  Колега дай малко инфо кой купува в румъния, на мен ми е мн близо и цена от 180евро мн мн мн ми харесва!
 • на каква цена купуват хлебна и фуражна пшеница-рек.2009 г
 • S
  te sami 6te doidat da ia vzemat rumancite.nali kupiha maslodobivnia kombinat v dobrich i go napraviha skal za zarno i trupat tuk i si ia iznasiat posle.ve4e plaznaha rumanskite kamioni po pati6tata na oblastta
 • S
  Мелничарите да си мелят гащите като им се иска цена 200 лв. Унгария е малко далече,ама в Румъния при цена 180 евро може и сами да си я закараме-без търговци и мутраци.
 • Lol, кой купува в Хасково на тази цена. Нещо си се объркал май Мелничарите обявиха цена 20ст без ДДС . Ха честито.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Земеделска земя и цената й

Здравейте, Решил съм да купя земеделска земя с инвестиционна цел - да я отдавам. Им...

228 0

коронавирусът и земеделието

Стефан: Какво правим със земеделските базари пазари и т.н.? ? Тази възможност за реализиране на пр...

370 5

Цена на лавандулата

Здравейте,колеги! Нека коментираме цената на лавандуловото масло за тази година.Някой от...

980 0

Ориентировъчна цена на лавандулово масло през 2016 г?

: Здравейте, Изкупувам лавандулово масло за износ. При интерес от ваша страна ще се радв...

1605 2