ФИРМИТЕ ЗА ЗЕМ ТЕХНИКА В БГ

 • I
  КОЛЕГИ СПОДЕЛЕТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ВНОСИТЕЛИТЕ НА ЗЕМ ТЕХНИКА. КОРЕКТНОСТ;СЕРВИЗ И ВСИЧКИ ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ
 • K
  Техно Груп-М гр.Сливен...Новият редуктор работи,но загрява страшно.А резултата от свършената работа е плачевен–50% окосена и 50% сгазена трева.Плаче ми се. Кадире, и аз наскоро купих от тях мулчер. С изненада забелязах, че го доставят със сух/празен редуктор! Навсякъде са поставили лепенки и предупреждения и не вярвам, да не си го забелязал... Това загряване при работа, не са чак толкова много причините... Вътре има два вала с по два лагера и две зъбни колела. Ппощавай,но разбрах накъде биеш.Техническо лице съм,и съм сложил масло.Освен това съм забравил да спонена ,че маслото го изхвърля от семерингите.За 2 часа работа доливах 2 пъти.
 • P
  Техно Груп-М гр.Сливен...Новият редуктор работи,но загрява страшно.А резултата от свършената работа е плачевен–50% окосена и 50% сгазена трева.Плаче ми се. Кадире, и аз наскоро купих от тях мулчер. С изненада забелязах, че го доставят със сух/празен редуктор! Навсякъде са поставили лепенки и предупреждения и не вярвам, да не си го забелязал... Това загряване при работа, не са чак толкова много причините... Вътре има два вала с по два лагера и две зъбни колела.
 • K
  Техно Груп-М гр.Сливен е фирмата която „разфасова“ цялата ми нервна система.Скоро купих от тях нов шредер–мулчер,който се оказа с дефектен редуктор и неработеща хидравлика за странично изместване.С триста зора ги накарах да ми сменят редуктора с нов,но дотук.Успях да поработя с машината няколко часа без изместване.Новият редуктор работи,но загрява страшно.А резултата от свършената работа е плачевен–50% окосена и 50% сгазена трева.Плаче ми се.
 • R
  Здравейте, Имате ли нужда от заем, за да изплатите сметките си? Или за вашия бизнес, ако да Изпратете ни имейл [email protected] и след това попълнете тази информация регистрирайте името си в нашата база данни. (1) Вашето име: (2) Необходима сума като заем: (3) Телефонен номер: (4) Продължителност: (5) Пол: (6) Страна И др ...
 • T
  Колега BIASTED става дума за фергюсън 61 серия по точно за 6180 duna. Весели празници на всички и наздраве.
 • S
  КРЕДИТНА ОФЕРТА ЗА ТОЗИ КРАЙ НА ГОДИНА Здравейте, госпожи и господа, Това послание е за хора, които имат нужда от специален заем в края на годината или са започнали лични проекти. Вие сте физическо лице или частна швейцарска компания, български, Канада, Белгия, португалски, италиански, френски, по целия свят, ние Ви предлагаме заем от 5000 до 2,500,000 евро с прости думи ние също инвестиции и вземания, между-специално на всички видове и нашите трансфери са осигурени от банка за сигурността на сделката на никого в състояние да го изплати с лихва от 2% до 7,5% .За някой интерес, моля свържете се с нас от електронна поща: [email protected]
 • B
  Има ли някой опит с no till технологията и как се представя в нашите земи, има едни сеялки на оздюкен турски за директна сеитба, и дали стават жито след овес, овеса го комбинирам с грах и фий за силаж и сенаж.
 • B
  На мен ,за ремонт на скоростна кутия в известна Българска фирма ми искаха 13000 хиляди л.в. без ДДС . С малко ходене до Турция и Гърция ,и с много четене в интернет ,ми излезе 6000 лв всичко ново .Така че който има малко технически познания, с много четене и труд, може да започне да преподава на много от фирмите за ремонт. Все пак тези толкова прехвалени трактори не са правени от извънземни и не са нищо особенно като механика.Здравей колега за какъв трактори модел става въпрос
 • M
  Благодаря ти колега за изчерпателната информация! А който се интересува да даде реплика под изтрития ти комента и ще им излезе написаното от теб! Поздрави и весели празници.
 • T
  Не зная какво правило наруших че ми премахнаха коментара .може би загдето ви дадох пълна информация къде какво да търсите.
 • T
  Аз имам фергюсън и мога да ти дам предимно фирми за тази марка , но в Одрин в промишлената зона има магазини и сервизи на почти всички марки.Малко трудно се намират защото тази зона я мяза на дарданелите ,но много хора знаят български и ще те упътят. В Гърция най-големия магазин е до Солун www.pexlivanlidis.gr тел. 302310681597 там има от пиле мляко и лесно може да ти го изпратят по куриер.Другите магазини в Гърция са в Серес специализиран за дойц тел.306946286565 302321058405 www.deutz-hellas.gr но може да ти дос тавят и за други марки Има и в Кавала по-малък и за втора употреба. Моя съвет е в Гърция да се свържеш първо по телефона или по ел пощата А в Турция да отидеш лично. И сравнявай цените защото има местни производства които не са по -лоши по качество от прехваленото но 1-2 пъти по евтино. Има и всички оригинални части долу -горе една четвърт по евтини от тук. И наи-важното ако разбираш малко езика в сервизите и магазините ако попиташ ще ти дадат съвет и информация без да се мръщят и да те гледат презрително.
 • A
  Аз имам landini и за съединителя ми взеха от представителя им в България 1176 лв с ддс-то за съединител и диск за вом-а намерих го в google 631064217 CLUTCH KIT12” 3547012M94, 3540478M91 CLUTCH ASSY 12” 6 LEVER WITH CERAMETALLIC PLATE Ø 310 MM 35X40 MM - Z.14 3105233M92 RIGID PTO DISC WITH BRAKE LINING Ø 310 MM 22X25 MM - Z.10 Може ли да питате в Гърция на каква цена се продава? Благодаря
 • M
  Колегите nn i trakiec, дайте някакви координати на тези фирми в Гърция и Турция. То не стига, че ни вземат продукцията на бесценица, ами и от частите ни дерат с някакви космически цени.
 • т
  Не съм коментирл фирмите -коректна и некоректна ,просто споделих мнение за цените за части и за услуга какво чудо са в България.Иначе всяка фирма има право да определя свои цени,но това не я прави некоректна.
 • A
  първо да се види кои са некоректните и защо

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Welger ap 630

Здравейте имам проблеми с велгер ап630 криви балите може ли някой да ми каже дали може нещ...

12 0

Подходящ плуг за ЮМЗ 6КМ

зс: Щом е такава земята 4 x25 и сваляш последната трупица.За дължително плуга да е руски! успе...

78 1

Смяна на двигател

Здравейте.Преди много време си купих китайска мотофреза с мощност 7 кс.В процеса на работа...

59 0

Внос на техника от чужбина

Колеги, моля за помощ. Договорил съм си от Полша един комбайн за бране на арония, касис, ш...

113 0

Проблем с Косачка

Здравейте,купих си една ръчна косачка много стара с проблем в двигателя.Сложихме му нов дв...

40 0