ФИРМИТЕ ЗА ЗЕМ ТЕХНИКА В БГ

 • I
  КОЛЕГИ СПОДЕЛЕТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ВНОСИТЕЛИТЕ НА ЗЕМ ТЕХНИКА. КОРЕКТНОСТ;СЕРВИЗ И ВСИЧКИ ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ
 • K
  Техно Груп-М гр.Сливен...Новият редуктор работи,но загрява страшно.А резултата от свършената работа е плачевен–50% окосена и 50% сгазена трева.Плаче ми се. Кадире, и аз наскоро купих от тях мулчер. С изненада забелязах, че го доставят със сух/празен редуктор! Навсякъде са поставили лепенки и предупреждения и не вярвам, да не си го забелязал... Това загряване при работа, не са чак толкова много причините... Вътре има два вала с по два лагера и две зъбни колела. Ппощавай,но разбрах накъде биеш.Техническо лице съм,и съм сложил масло.Освен това съм забравил да спонена ,че маслото го изхвърля от семерингите.За 2 часа работа доливах 2 пъти.
 • P
  Техно Груп-М гр.Сливен...Новият редуктор работи,но загрява страшно.А резултата от свършената работа е плачевен–50% окосена и 50% сгазена трева.Плаче ми се. Кадире, и аз наскоро купих от тях мулчер. С изненада забелязах, че го доставят със сух/празен редуктор! Навсякъде са поставили лепенки и предупреждения и не вярвам, да не си го забелязал... Това загряване при работа, не са чак толкова много причините... Вътре има два вала с по два лагера и две зъбни колела.
 • K
  Техно Груп-М гр.Сливен е фирмата която „разфасова“ цялата ми нервна система.Скоро купих от тях нов шредер–мулчер,който се оказа с дефектен редуктор и неработеща хидравлика за странично изместване.С триста зора ги накарах да ми сменят редуктора с нов,но дотук.Успях да поработя с машината няколко часа без изместване.Новият редуктор работи,но загрява страшно.А резултата от свършената работа е плачевен–50% окосена и 50% сгазена трева.Плаче ми се.
 • T
  Колега BIASTED става дума за фергюсън 61 серия по точно за 6180 duna. Весели празници на всички и наздраве.
 • B
  Има ли някой опит с no till технологията и как се представя в нашите земи, има едни сеялки на оздюкен турски за директна сеитба, и дали стават жито след овес, овеса го комбинирам с грах и фий за силаж и сенаж.
 • B
  На мен ,за ремонт на скоростна кутия в известна Българска фирма ми искаха 13000 хиляди л.в. без ДДС . С малко ходене до Турция и Гърция ,и с много четене в интернет ,ми излезе 6000 лв всичко ново .Така че който има малко технически познания, с много четене и труд, може да започне да преподава на много от фирмите за ремонт. Все пак тези толкова прехвалени трактори не са правени от извънземни и не са нищо особенно като механика.Здравей колега за какъв трактори модел става въпрос
 • M
  Благодаря ти колега за изчерпателната информация! А който се интересува да даде реплика под изтрития ти комента и ще им излезе написаното от теб! Поздрави и весели празници.
 • T
  Не зная какво правило наруших че ми премахнаха коментара .може би загдето ви дадох пълна информация къде какво да търсите.
 • T
  Аз имам фергюсън и мога да ти дам предимно фирми за тази марка , но в Одрин в промишлената зона има магазини и сервизи на почти всички марки.Малко трудно се намират защото тази зона я мяза на дарданелите ,но много хора знаят български и ще те упътят. В Гърция най-големия магазин е до Солун www.pexlivanlidis.gr тел. 302310681597 там има от пиле мляко и лесно може да ти го изпратят по куриер.Другите магазини в Гърция са в Серес специализиран за дойц тел.306946286565 302321058405 www.deutz-hellas.gr но може да ти дос тавят и за други марки Има и в Кавала по-малък и за втора употреба. Моя съвет е в Гърция да се свържеш първо по телефона или по ел пощата А в Турция да отидеш лично. И сравнявай цените защото има местни производства които не са по -лоши по качество от прехваленото но 1-2 пъти по евтино. Има и всички оригинални части долу -горе една четвърт по евтини от тук. И наи-важното ако разбираш малко езика в сервизите и магазините ако попиташ ще ти дадат съвет и информация без да се мръщят и да те гледат презрително.
 • A
  Аз имам landini и за съединителя ми взеха от представителя им в България 1176 лв с ддс-то за съединител и диск за вом-а намерих го в google 631064217 CLUTCH KIT12” 3547012M94, 3540478M91 CLUTCH ASSY 12” 6 LEVER WITH CERAMETALLIC PLATE Ø 310 MM 35X40 MM - Z.14 3105233M92 RIGID PTO DISC WITH BRAKE LINING Ø 310 MM 22X25 MM - Z.10 Може ли да питате в Гърция на каква цена се продава? Благодаря
 • M
  Колегите nn i trakiec, дайте някакви координати на тези фирми в Гърция и Турция. То не стига, че ни вземат продукцията на бесценица, ами и от частите ни дерат с някакви космически цени.
 • т
  Не съм коментирл фирмите -коректна и некоректна ,просто споделих мнение за цените за части и за услуга какво чудо са в България.Иначе всяка фирма има право да определя свои цени,но това не я прави некоректна.
 • A
  първо да се види кои са некоректните и защо
 • ами споделете ги. коректните фирми е добре да се знаят както и некоректните де
 • A
  Кои фирми за земеделска визирате? Има и много коректни такива!

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

резервна част за скоростна кутия за мини трактор Т-12

моля ако някои маже да помогне имам мини трактор Т-12 но се изрони 4 скорост и не може да...

56 0

Нови машини за земеделието

Здравейте, интересува ме от къде купувате машини за земеделието? Имате ли някакви препорък...

110 0

Премахване на овощна градина

kokorko: Здравейте. Първото което ми хрумна е : - бригада цигани да ти изрежат остатъците от дърве...

223 2

Съединителят на ЮМЗ-то залепва

Здравейте. От скоро съединителят на ЮМЗ-рата започна да залепва. Или когато е на свободна...

94 0