Относно подмярка 6.1(млад фермер)

  • B
    Здравейте, Относно подмярка 6.1(млад фермер), някой знае ли как мога да разбера дали всичко ми е наред(доколкото знам ще одобрят около 880 проекта, а в ранглистата аз съм около 700-ното място). Освен това кога и как ще ме потърсят ако съм одобрен, понеже в момента няма никой на адреса който съм дал. Предполагам, че ще звъннат след като ми имат номера?
  • B
    Здравейте, Относно подмярка 6.1(млад фермер), някой знае ли как мога да разбера дали всичко ми е наред(доколкото знам ще одобрят около 880 проекта, а в ранглистата аз съм около 700-ното място). Освен това кога и как ще ме потърсят ако съм одобрен, понеже в момента няма никой на адреса който съм дал. Предполагам, че ще звъннат след като ми имат номера? Приятелю предстои да разберем, но да по принцип номера ти го имат, дал си е-мейл в исун, кореспонденцията би трябвало да става там, ако всичко е ок имаш добри шансове! Успех колега! Дано си от реалните земеделци. Благодаря за отговора! Да, от реалните съм. Понеже закупих земята, оградих, сложих врата, бих сонда, мрежи, колчета и т.н и честно казано дори да ме одобрят ще съм с поне 10000лв вътре та дано занапред да се изкарват добри пари. За сега имам огромно желание да се занимавам с овощарство, ще видим след време как ще е Поздрави!
  • F
    Здравейте, Относно подмярка 6.1(млад фермер), някой знае ли как мога да разбера дали всичко ми е наред(доколкото знам ще одобрят около 880 проекта, а в ранглистата аз съм около 700-ното място). Освен това кога и как ще ме потърсят ако съм одобрен, понеже в момента няма никой на адреса който съм дал. Предполагам, че ще звъннат след като ми имат номера? Приятелю предстои да разберем, но да по принцип номера ти го имат, дал си е-мейл в исун, кореспонденцията би трябвало да става там, ако всичко е ок имаш добри шансове! Успех колега! Дано си от реалните земеделци.

Можете да добавите до максимум 4 снимки към една тема. Разрешени формати: jpg,jpeg,png. Минимален размер: 300х150

Редакцията на Agri.bg не носи отговорност за коментарите и призвовава потребителите да спазват Условията за ползване на сайта

Сегашната земеделска политика прави Европа необитаема

Организации на европейски учени предупредиха Европейския парламент и новоизбраната Европей...

59 0

Някой има ли идея какво се случва с подмярка 6.1 млад фермер?

dakis: Има предварителен ранкинг на сайта на дфз

733 1

Агроаптека по Еврепейска програма ??

Има ли възможност за подобно финансиране ?

590 0

Мярка 9

За подпомагане могат да кандидатстват признати групи и организации на производителите, кои...

628 0